Carmen de la Sălciua are un nou iubit? Cine e bărbatul lângă care s-a fotografiat

Publicat pe

Carmen de la Sălciua are un nou iubit? După ce a divorțat de Culiță Sterp, cântăreața de muzică de petrecere nu s-a mai afișat în compania niciunui alt bărbat, însă situația s-a schimbat. În mediul online, au apărut niște fotografii cu Carmen de la Sălciua în care se afla alături de un tânăr artist. Fanii acesteia au intrat la bănuieși imediat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Săciua pare să aibă un nou iubit și că, după divorțul de Culiță Sterp, a reușit în sfârșit să își găsească liniștea în brațele altui bărbat. Ionuț Merkez, un tânăr artist, a publicat câteva fotografii cu Carmen de la Sălciua, în dreptul cărora a scris mesaje cu subînțeles.

Carmen de la Sălciua are un nou iubit? Cine e bărbatul lângă care s-a fotografiatCarmen de la Sălciua are un nou iubit? Cine e bărbatul lângă care s-a fotografiat

„Oamenii frumoși nu sunt întotdeauna buni, dar oamenii buni sunt întotdeauna frumoși', a scris Ionuț Merkez în dreptul unei fotografii în care se afla alături de Carmen de la Sălciua.

În plus, cântăreața de muzică de petrecere a distribui și ea o imagine cu Ionuț Merkez pe contul ei de Instagram. De asemenea, tănărul artist, alături de fotografiile sale, a ales și două melodii de-ale lui Carmen de la Sălciua.

tot timpul din lume da-mi sa o iubesc pe fiinta asta cu chip ingeresc'/ 'ochii tai au o sclipire, pot sa spun indragostit, despre tine cant, iubire, pentru tine asta simt'.

Citește și: Jador și Carmen de la Sălciua, relație neașteptată. Ce legătură există între cei doi:'Sper ca lumea să simtă chimia dintre noi'

Citește și: Alexandra Stan, revoltată că Marcel Prodan a scăpat nepedepsit:„M-a bătut cu pumnii, mi-a furat milioane de euro!'

Citește și: Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa:„M-a înșelat! L-am prins cu ea!'

Citește și: Cristina Spătar, dezvăluire emoționantă:„Imediat după ce am fost la biserică, am rămas gravidă'

Cine este Ionuț Merkez

Ionuț Merkez a declarat că lipsa tatălui său l-a marcat în copilărie și că a reușit să își găsească refugiul în muzică. De asemenea, acesta a mărturisit că scopul lui în viață este de a ajunge cât mai departe pe plan profesional pentru a-și face mama și bunicii și mândri.

„Lipsa tatălui mi-a accentuat dorința de a reuși în muzică și de a-mi susține familia.

Lipsa tatălui m-a marcat și mă marchează. Eu nu am zis tată' niciodată' și m-a durut mereu când vedeam colegii de la școală cum se bucurau de părinții lor, cât de fericiți sunt împreună și eu nu eram. Și în ziua de astăzi îmi doresc să zic tată' și nu am cui. De mic copil mi-a plăcut muzica, îmi plăcea să cânt mereu și oriunde, muzica a fost că un refugiu, ca un medicament pentru suflet, doar muzica mă liniștea atunci când eram trist.

Țelul meu este să ajung cât mai sus în muzică și să-i fac mândri pe bunicii mei și mama mea”, a dezvăluit Ionuț Merkez pentru wowbiz.ro.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter