Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa: "M-a înșelat! L-am prins cu ea!"

Publicat pe

Atât Alexandra Stan, cât și Dorian Popa au recunoscut că s-au iubit în adolescență, însă nici unul dintre ei nu a dezvăluit de ce s-au despărțit. Cântăreața a dat acum, însă, detalii incendiare din relația cu Dorian și spune că „Hatz, Johnule” a înșelat-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Stan, invitată în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', a făcut dezvăluiri despre relația cu Dorian Popa, cel care i-a fost iubit în perioada liceului. Alexandra Stan a povestit că relația lor a fost una romantică, că se plimbau de mână, și că Dorian Popa a fost primul băiat care a sărutat-o.

Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa: "M-a înșelat! L-am prins cu ea!"Alexandra Stan, detalii picante din relația cu Dorian Popa: "M-a înșelat! L-am prins cu ea!"

Alexandra Stan avea atunci 16 ani, iar Dorian 17 ani, erau amândoi elevi de liceu în Constanța. Tot artista a dezvăluit că relația lor s-a încheiat pentru că Dorian Popa a înșelat-o. Abia întoarsă de la Survivor, Alexandra Stan spune l-a prins pe cântăreț chiar în fapt cu altă fată.

'Eu îl apreciez și îl admir foarte mult pe Dorian, mai ales că este un om foarte asumat, și foarte inteligent, și știu cât și-a dorit el să fie un om de succes. Dorian era talentat de mic, era cel mai frumos din gașca lui, cel mai bun dansator, stătea cel mai mult în oglindă, stătea mai mult ca mine. Se vede și acum că-i pasă foarte mult de imaginea lui și că e foarte îngrijit.

Eu mă bucur foarte mult că a ajuns acolo unde și-a dorit. Da, a fost primul meu iubit, dar chiar m-a înșelat. M-a înșelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înșelat, dar el nu mai recunoaște acum chestia asta', a mărturisit Alexandra Stan despre Dorian Popa.

Citește și: Stela Bizdu este însărcinată a doua oară și a dezvăluit sexul bebelușului.Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară:„Știam de la început că nu va fi ușor’/ EXCLUSIV

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days’:„Am rude în România’/ Interviu EXCLUSIV

'Dorian Popa era super romantic'

Alexandra Stan spune că astăzi, cu mintea de acum, nu s-ar mai vedea împreună cu Dorian Popa. Au evoluat diferit, sunt altfel de oameni decât în liceu, dar recunoaște că pe vremea aceea, cântărețul era foarte romantic.

'Dorian era super romantic, el este un romantic. Și cânta, îmi trimitea mesaje, versuri de la piese, și tot timpul zicea, 'my boo', așa ne ziceam. Poate și acum vorbește la fel… E un băiat extraordinar, dar nu mai e genul meu de bărbat.

Nu aș putea să am o relație cu el. Apreciez ceea ce face! Și Dorian le-a dat peste nas foarte multor oameni din Constanța care n-au crezut în visul lui și au râs de el', a mai spus Alexandra Stan

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter