Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din showbiz! "S-a despărțit de Mimi!"

Publicat pe

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu formează cel mai nou cuplu din showbiz. Cel mai tânăr milionar român s-a despărțit de vloggerița Mimi, care a devenit deja istorie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu formează cuplul momentului în showbiz… Cel puțin asta demonstrează conturile lor de socializare, unde apar în nenumărate ipostaze împreună. De altfel, cei doi au lansat recent piesa Inimă Naivă, iar chimia dintre ei este incredibilă.

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din showbiz! "S-a despărțit de Mimi!"Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, cel mai nou cuplu din showbiz! "S-a despărțit de Mimi!"

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, un cuplu și în muzică

Recent, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au fost asaltați de fani pe conturile de socializare, aceștia fiind încântați nu numai de noua colaborare muzicală a celor doi… Anul trecut, Sebastian și vloggerița Mimi formau un cuplu, spre încântarea milionului de fani de pe Instagram ai tinerei.

Citește și: Povestea incredibilă a lui Sebastian Dobrincu (21 de ani), cel mai tânăr milionar român: 'Pentru cei care se întreabă: nu, nu sunt un copil de bani gata!'

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, pictorial de familie înainte de a deveni părinți a treia oară: „Știam de la început că nu va fi ușor”/ EXCLUSIV

Citește și: Michele Morrone, bărbatul fatal din filmul „365 Days”: „Am rude în România”/ Interviu EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost Andra cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. „Îmi tremurau picioarele'

Iată însă că, în ultima perioadă fanii au văzut pe conturile de socializare ale celor doi tineri fotografii relevante. Se pare că locul lui Mimi în inima lui Sebastian a fost luat de către Ioana Ignat.

„Văăăă iubesccccccc! Sunteți super talentați si super frumoși! Aveți niste voci dulci si suave amândoi”, le-a scris un fan pe Instagram, în timp ce altcineva a constatat cu regret că… „S-o despărțit de Mimi”.

https://www.youtube.com/watch?v=OkUzxpEBiuc

Sebastian, milionar la 21 de ani

Sebastian Dobrincu are 21 de ani și deja deține o companie care face statistică și management pe social media. Cu afacerea sa, tânărul Sebastian a reușit să facă primul milion de euro. Povestea lui a început de foarte mic, avea în jur de 5-6 ani când părinții i-au cumpărat un computer.

Când avea 17 ani a fondat Storyheap, care a ajuns să devină o platformă lider în marketingul conținutului pe social media.

Platforma ajută brandurile, influencerii, agențiile și clienții individuali să gestioneze, să analizeze și să își îmbunătățească prezența pe rețelele de socializare bazându-se pe o analiză a datelor statistice.

Storyheap a avut un succes rapid încă de la lansare și a ajuns să aibă clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music, Shake Shack și mulți alți jucători importanți din industrie.

Renumit în Sillicon Valley,  Sebastian Dobrincu, care la 21 de ani își permite să plătească o chirie de 15.000 de dolari într-unul din cele mai bune cartiere din San Francisco., este considerat unul dintre cei mai buni IT-iști din lume.

A plecat din România la vârsta de 17 ani și în scurt timp a ajuns cel mai tânăr milionar din Silicon Valley realizat prin forțe proprii. Revista Forbes îl plasează pe tânărul român printre geniile lumii în materie de antreprenoriat și inovație în tehnologie.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter