Maria Hîngu și Roxana Nemeș de la Survivor, primele declarații la întoarcerea în țară: "Andrei și Sindy merg în finală"

Publicat pe

Maria Hîngu și Roxana Nemeș s-au întors în România după eliminarea de la Survivor. Fetele au făcut o serie de declarații din culisele emisiunii, despre răsturnările de situație din tabăra Războinicilor, dar au indicat și persoanele care crede el că ajung în finală. În viziunea Mariei, Andrei și Sindy ajung în finala Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Hîngu și Roxana Nemeș au făcut primele declarații la întoarcerea în România, după ce au fost eliminate de la Survivor. Maria nu se aștepta să fie eliminată atât de repede și deși a simțit că se va întâmpla acest lucru, încă spera că fanii o vor vota pentru a continua lupta din Dominicană.

Maria Hîngu și Roxana Nemeș de la Survivor, primele declarații la întoarcerea în țară: "Andrei și Sindy merg în finală"Maria Hîngu și Roxana Nemeș de la Survivor, primele declarații la întoarcerea în țară: "Andrei și Sindy merg în finală"

„Așa cum văd eu vibe-ul și tot ce se întâmplă, ca să fiu foarte sinceră, Andrei și Sindy vor ajunge în finală. Eu aș vrea alte persoane, dar așa văd eu lucrurile. Și Albert va cădea în plasa pe care o întind oamenii pe care ne urăsc pe noi și ne zic familia de șerpi.

Eu oricum sunt mama șerpilor. Primul lucru pe care îl voi face, dacă prietenii mei sunt foarte reali și chiar mi-au făcut cocos..voi mânca cocos sau salam cu pâine, să îi simt gustul.

Vă iubesc din suflet și mulțumesc mult că ați văzut în mine exact omul care sunt. Am fost acolo eu și m-am întors eu. Nu o să fie niciun fel de schimbare la mine', a declarat Războinica Maria în aeroport, citată de wowbiz.ro.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Hannelore de la Insula Iubirii și Burlacul Andi Constantin

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi/ EXCLUSIV

Citește și: Mihaela și Cristi Borcea au ajuns din nou în fața judecătorilor.Ce se întâmplă între cei doi

Cum a fost așteptată în aeroport Roxana Nemeș, după eliminarea de la Survivor

Roxana Nemeș a fost nevoită să părăsească Survivor România în urma unor probleme de sănătate care nu i-au mai permis să continue. Cu ochii în lacrimi, Faimoasa și-a îmbrățișat colegii de echipă și a părăsit competiția.

„În momentul de față sunt obosită. M-am întors mult mai puternică și asta datorită lui Dumnezeu. Sunt foarte liniștită și împăcată cu mine. Uite că am învățat anumite lecții.

Probabil de asta m-a ținut Dumnezeu atâta, ca să le învăț. Vreau să cred că sunt un alt om, un om mai bun, mai împlinit, un om care vrea să ajute foarte mult, pentru că am trecut prin atâtea stări. Îmi doresc la rândul meu să ajut oamenii care au nevoie.

O să mă bucur de familia mea, sunt foarte emoționată. Nu știu cum să mă bucur în momentul de față, nu știu de unde să o iau, cum să o iau. Am fost autentică, iar oamenii au văzut lucrul ăsta. Într-o asemenea competiție nu ai cum să nu fii tu, cu bune și cu rele. Mă bucur că lumea a îmbrățișat asta',  a spus, la rândul ei, Roxana Nemeș, odată ajunsă în țară.

Maria Hîngu a simțit că va fi eliminată de la Survivor

Maria Hîngu spune că a simțit că va fi eliminată, însă e fericită că s-a bucurat de tot ce i-a oferit competiția din jungla Dominicană. Războinica susține că nu a avut nicio clipă de cădere în cele trei luni la Survivor România și era pregătită să lupte mai departe pentru marele premiu.

„Am simțit, toate semnele duceau aici. Ar fi fost ceva wow dacă nu aș fi fost eu. Survivor este cea mai frumoasă experiență și m-a construit în continuare ca om. Nu am cuvinte ce înseamnă Survivor.

Îmi pare bine că am rezistat trei luni, nu am avut momente în care să pic, am parcus toate traseele, am evoluat sportiv în competiție. Mă bucur că am ajuns până aici. Acum, un nou început acasă.

Survivor continuă pentru mine acolo', a declarat Maria Hîngu, înainte să-și ia rămas bun de la colegii săi.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter