Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt un cuplu solid! Ce declarație de dargoste și-au făcut în public

Publicat pe

Relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint merge din ce în ce mai bine. Cei doi nu se mai feresesc deloc acum și își declară iubirea în mod public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După un divorț dureros de tatăl fetițelor sale, George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit fericirea în brațele lui Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint. Deși la început vedeta a fost cât se poate de discretă cu noua relație, acum pare că nu se mai ascund deloc.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt un cuplu solid! Ce declarație de dargoste și-au făcut în publicAndreea Bălan și Tiberiu Argint sunt un cuplu solid! Ce declarație de dargoste și-au făcut în public

De Dragobete, Andreea Bălan a primit un buchet de flori, iar cel mai de preț cadou a fost declarația de dragoste pe care Tiberiu Argint i-a făcut-o public. 'Azi sărbătoresc iubirea de Dragobete, această sărbătoare românească cu rădăcini în tradițiile dacice. La mulți ani, dragilor! Multă iubire și înțelepciune!', a scris Andreea Bălan pe una dintre rețelele de socializare.

Artista se înțelege de minune cu noul iubit, iar acesta pare îndrăgostit iremediabil de ea. După mai multe suferințe în dragoste, Andreea Bălan este fericită că l-a întâlnit pe Tiberiu Argint.

'Sărbătorim când mă întorc. Te iubesc!', i-a spus Tiberiu Argint artistei. Răspunsul Andreei Bălan nu a întârziat să apară: 'Și eu'.

Citește și: George Burcea a pus la închiriat vila Andreei Bălan, în plin proces de divorț. Cere 1.600 de euro pe lună

Citește și: Andreea Bălan i-a cunoscut familia lui Tiberiu Argint. Artista a fost cu fetițele acasă la părinții lui

Citește și: Viviana Sposub, de partea Andreei Bălan în procesul de divorț cu George Burcea! „I-a spus, clar, că mai bine cedează”

Citește și: Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea: 'Chiar mă văd măritată'

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu locuiesc împreună

Cei doi au plecat în mai multe vacanțe împreună, solista are o relație foarte bună și cu sora iubitului ei și toată lumea s-a gândit că următorul pas ar fi să se mute împreună. Lucru care nu s-a întâmplat și pare că nu se va concretiza prea curând.

Surse din anturajul Andreei Bălan și al lui Tiberiu Argint au spus pentru Spynews.ro că cele două fetițe ale artistei, Ella și Clara, stau în spatele acestei decizii. Jumătatea trupei Andre este o mamă grijulie, responsabilă, care pune înainte de toate bunăstarea și fericirea fetițelor sale.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu s-au mutat împreună pentru că s-au gândit la binele fetițelor. Momentan nu se pune problema de o schimbare atât de mare pentru micuțe, ci prioritar este ca ele să fie cât mai liniștite. În plus, Ella și Clara abia se adaptează să locuiască fără tatăl lor.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter