Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea: ”Chiar mă văd măritată”

Publicat pe

Viviana Sposub a venit astăzi în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, unde a făcut primele declarații despre nunta cu George Burcea. Fosta concurentă de la Ferma a dat din casă mai multe detalii despre relația ei cu fostul soț al Andreei Bălan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut la Ferma, iar de atunci formează un cuplu. Fosta co-prezentatoare de la Vorbește lumea a fost astăzi invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a dat o veste neașteptată despre ea și iubitul ei.

Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea: 'Chiar mă văd măritată'Viviana Sposub, primele declarații despre nunta cu George Burcea: 'Chiar mă văd măritată'

Viviana Sposub a declarat că este pregătită să facă nuntă, însă nu se va întâmpla anul acesta, iar mirele ar putea fi chiar George Burcea. Cei doi sunt împreună de luni bune, dar nu locuiesc în aceeași casă, deși mai tot timpul sunt împreună.

„Cum mi-am întâlnit sufletul pereche într-un reality show la televizor? Eu chiar mă văd măritată, tânără să fiu! Anul ăsta nu… mai sunt chestii de rezolvat şi apoi. Nu, încă nu ne-am mutat împreună! Cu George mă înţeleg de minune!', a spus Viviana Sposub în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV.

Citește și: Viviana Sposub, adevărul despre relația cu George Burcea: „După ce l-am sărutat, nu l-am mai văzut o săptămână”

Citește și: Viviana Sposub, detalii intime din relația cu George Burcea: „Dragoste dimineața, la amiază și seara”

Citește și: Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: „Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Citește și: Viviana Sposub, de partea Andreei Bălan în procesul de divorț cu George Burcea! „I-a spus, clar, că mai bine cedează”

Cum a început relația dintre George Burcea și Viviana Sposub

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Ferma. Actorul a ținut chiar să precizeze că nu se mai văzuseră niciodată până la acel moment.

Fostul partener al Andreei Bălan a povestit despre începuturile relației sale cu noua iubită și a subliniat că nu a fost nimic sexual la început. 'Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).’, i-a spus George Burcea lui Vali Bărbulescu în cadrul emisiunii Ferma. În Plus’.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter