Viviana Sposub, detalii intime din relația cu George Burcea: "Dragoste dimineața, la amiază și seara"

Publicat pe

Viviana Sposub și George Burcea și-au consolidat relația, iar lucrurile par să meargă excelent între ei. Fosta concurentă de la Ferma a spus și care este secretul relației cu iubitul ei și a vorbit chiar și despre copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Relația Vivianei Sposub cu George Burcea s-a închegat foarte bine, într-un timp relativ scurt. S-au cunoscut la Ferma, unde s-a înfiripat o relație ce a continuat și dincolo de concurs și camere de luat vederi.

Viviana Sposub, detalii intime din relația cu George Burcea: "Dragoste dimineața, la amiază și seara"Viviana Sposub, detalii intime din relația cu George Burcea: "Dragoste dimineața, la amiază și seara"

Viviana Sposub: „Vreau cinci copii'

Invitată la Vorbește Lumea, Viviana a vorbit despre relația cu fostul soț al Andreei Bălan. Susține că este fericită și este bărbatul ideal, fără a exclude că ar putea exista, la un moment dat, o ruptură. Cu această ocazie a precizat și care este secretul pentru a se menține frumoasă: face dragoste dimineața, la prânz și seara. Totodată, a dezvăluit că și-ar dori nu mai puțin de cinci copii.

'Am ales bărbatul care trebuie măcar o dată în viață', când am spus asta mă refeream la Natanticu, în emisiunea Pe bune. A fost o experiență foarte frumoasă. A fost filmată de mult, înainte de pandemie și eram într-o altă perioadă a vieții mele, treceam printr-o despărțire.

În contextul actual, pot spune că am ales bărbatul ideal a doua oară în viață (n.red. cu referire la George Burcea). Dumnezeu știe dacă va fi si pentru ultima dată.

Dragoste dimineața, la amiază și seara, și mai fac și sport, așa mă mențin frumoasă. Viata bună. Vreau cinci copii. Nu sunt însărcinată, de fapt, nu m-am controlat!', a declarat Viviana Sposub la 'Vorbește lumea'.

George Burcea: „Nu a fost nimic sexual de la început'

George Burcea povestea la începutul relației că ceea ce l-a atras cel mai tare a fost că, inițial, nu a fost nimic sexual. Lucrurile au decurs de la sine, și-au dat timp să se cunoască unul pe celălalt, să-și analizeze părțile bune și mai puțin bune.

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu.', povestea George Burcea la începutul relației.

Citește și: George Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub:”Te iubesc, minune!” Reacția iubitei

Citește și: Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul:”Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Citește și: Cum a început relația dintre Smiley și Gina Pistol:'Nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală'

George Burcea, gest superb pentru Viviana Sposub

De altfel, în noua relație George Burcea pare un bărbat romantic, care are grijă să-și arate sentimetele pentru iubita sa într-un mod atent, tandru. Ultima dată, el și-a dus iubita într-un loc foarte special pentru el, la bunica lui.

La bunica. M-am întors în locul copilăriei. Mai mare și cu o inimă în plus', a transmis el pe rețelele de socializare.

Viviana Sposub: „George a fost sprijinul meu’

Viviana Sposub ne-a dat detalii în exclusivitate, în urmă cu câteva luni, despre relația cu George Burcea.

„George a fost sprijinul meu în toată această perioadă! Mi-a dat multă încredere în mine și m-a făcut să realizez că sunt o fată foarte puternică. Tocmai de aceea îi sunt recunoscătoare și mă bucură enorm de tare legătura ce s-a creat între noi. A venit natural, firesc și atât de frumos! Fix a așa venit și sărutul. A fost unul dintre cele mai emoționante momente din „Fermă și a încununat toată apropierea pe care am simțit-o noi pe parcursul competiției’, ne-a povestit Viviana Sposub.

Viviana a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

„George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate! Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă. Eh, și acum să recunoaștem! E  și foarte sexy!’, a mai povestit concurenta de la Ferma.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter