Cum arată fratele cel mic al Laurei Cosoi. Marius are doar 10 ani

Publicat pe

Laura Cosoi are o viață împlinită. Vedeta este căsătorită și are două fetițe superbe, cărora își dedică viața complet. Totuși, nu se știu foarte multe detalii despre familia sa și despre frații vitregi pe care îi are. Vedeta are o soră și doi frați, iar Marius este cel mai mic și are doar 10 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi suferă enorm din cauza pierderii tatăl ei. Acesta a încetat din viață de curând, după ce a fost infectat cu coronavirus. Chiar dacă nu se știu prea multe detalii despre familia ei, vedeta și-a deschis sufletul pe rețelele sociale și a publicat o fotografie cu tatăl ei și cu fratele cel mic, Marius.

Cum arată fratele cel mic al Laurei Cosoi. Marius are doar 10 aniCum arată fratele cel mic al Laurei Cosoi. Marius are doar 10 ani

Laura Cosoi are o soră, pe Alina, dar și doi frați vitregi, pe Mariua și pe Andrei. Marius a împlinit 10 ani, iar Laura Cosoi a vrut să marcheze momentul printr-o fotografie pe care a publicat-o pe Instagram.

„Dor de tine, tati! Azi, frățiorul nostru, fiul tău cel mic, împlinește 10 ani. Ne lipsești atât de mult…', a scris Laura Cosoi în dreptul fotohgrafiei.

Citește și: Laura Cosoi e în doliu.Tatăl vedetei a murit de COVID-19

Citește și: Ce a transmis Laura Cosoi cuplului Gina Pistol – Smiley, după ce a aflat că cei doi vor fi părinți:”Sunt convinsă că…”

Citește și: Giulia Nahmany, prima reacție după ce a fost jignită de Cătălin Botezatu:„Sunt mirată!'

Citește și: Gina Pistol, despre viața de mamă:„Primele două săptămâni au fost groaznice'

Laura Cosoi, despre pierderea tatălui

Tatăl Laurei Cosoi suferea de diabet, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit după ce a fost infectat cu coronavirus.

E foarte greu să accept că tata nu mai e alături de noi, dar ştiu că de acolo, de unde e, ne veghează. A plecat fix acum o săptămână, brusc şi a lăsat în inimile şi familia noastră un gol imens, un dor de nedescris. Iar acesta e doar începutul. E greu pentru toată lumea, dar mai ales pentru fraţi, cu atât mai mult cu cât amândoi sunt încă mici (Andrei are 16 ani, iar Marius, 10 ani) şi au nevoie de tată, un tată bun care să îi ghideze mai departe, aşa cum am fost şi noi ghidate', spune Laura Cosoi pe blogul personal.

Lecțiile învățate de Laura Cosoi în sarcină

Laura Cosoi este căsătorită și are două fetițe minunate împreună cu soțul ei. Aceasta a vorbit deschis despre lecțiile pe care le-a învățat pe parcurusul celor două sarcini, modul în care a reușit să gestioneze anxietatea și despre ce a ajutat-o să trecă peste greutățile din sarcină!

Laura Cosoi a scris pe blog că nu este o femeie anxioasă, însă au existat, pe parcusul sarcinilor, momente de anxietate mai puțin plăcute. Teama cu privire la schimbările care survin este constantă, astfel că vedeta s-a straduit să realizeze un echilibru între stările emoționale puternice și necesitatea de a fi cerebrală.

Laura Cosoi a rămas însărcinată pentru prima oară la 35 de ani, după doi ani de căsnicie, iar prima lecție învățată în sarcină a fost să aibă răbdare:

„Aceasta este ceea ce le-aș spune celor care întâmpină dificultăți să devină mame: să aibă răbdare. Din proprie experiență, am observat că nimic nu se întâmplă când vreau eu sau Cosmin, ci cu un rost, într-un moment oportun, dat de Dumnezeu. Și, iată, la cea de-a două sarcina, lucrurile s-au întâmplat mai repede, deși, încă de când am născut-o pe Rita, ne-am dorit să aibă alături de ea o sora sau un frate. Dar învățasem deja că trebuie să am răbdare'.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter