Roxana Nemeș riscă să fie eliminată de la Survivor. Are probleme de sănătate: ”Am făcut analize și...”

Publicat pe

Roxana Nemeș riscă să fie eliminată de la Survivor, după ce a făcut analizele și nu i-au ieșit deloc bine. Concurenta a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate și are nevoie de tratament.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Nemeș are probleme de sănătate și riscă să fie eliminată de la Survivor. Concurenta din echipa Faimoșilor a făcut mai multe analizele, iar medicii nu i-au dat o veste prea bună. Roxana Nemeș are probleme cu bila și este nevoită să urmeze un tratament pentru a se pune pe picioare. Concurenta trece prin momente dificile și asta i-ar putea afecta evoluția în competiție.

Roxana Nemeș riscă să fie eliminată de la Survivor. Are probleme de sănătate: 'Am făcut analize și...'Roxana Nemeș riscă să fie eliminată de la Survivor. Are probleme de sănătate: 'Am făcut analize și...'

'Aș vrea să spun că mă simt foarte bine. Din păcate, din ce am înțeles, am făcut niște analize și nu sunt în cel mai bun moment al meu. Am niște probleme cu bila, nu mă știam cu astfel de probleme până acum. O să trebuiască să fac un tratament, să nu ajung la operație sau la mai rau și am nevoie de odihnă din ce am înțeles. Sunt înapoi în echipă, momentan, însă cea mai importantă este sănătatea.”, a spus Roxana Nemeș.

După consiliul de eliminare, concurenta s-a întors la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Pentru a nu a ajunge la operație, medicii i-au recomandat Roxanei Nemeș să urmeze un tratament și să se odihnească.

Citește și: Roxana Nemeș, nervoasă pe Andreea Antonescu la Survivor: „Face pe proasta…'

Citește și: Roxana Nemeș de la Survivor, adevărul despre cariera ei muzicală: „Trei ani mi s-au închis toate ușile”/ INTERVIU

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Nemeș pe logodnicul ei că va participa la Survivor: „Călin mi-a spus să am grijă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor. Reacția vedetei după ce a aflat tot

Roxana Nemeș, declarații acide despre Andreea Antonescu

Faimoasa susține că o să voteze altfel de acum încolo, după ce a fost trădată de persoanele la care nu se aștepta.

Din nou mi-am mai luat o lecție, că aici ne luăm lecții în fiecare zi. Atunci când nu știe ce să se facă cu votul, aruncă spre Nemeș, că ea știe să le primească. Uite așa le încasez eu frumos și de la persoane de la care nu m-aș aștepta. Poate acum, cu a doua lecție primită și la câteva zile distanță, o să văd și eu și sigur o să votez altfel de acum înainte.

Nu am discutat cu Andreea, că nu știu dacă se simte sau face pe proasta și Elena la fel. Nu-mi plac prefăcătoriile. Nu că ne-am fi unit fetele că a venit Andreea, dar am zis să ne dăm o șansă. Nimic, din contră. La momentul când vorbeau băieții cu Andreea, Elena vine la Nemeș dacă poate să stea lângă mine.  Spune că nu mai înțelege, că toată lumea s-a pus pe ea și de ce Zanni are treabă cu ea. Eu i-am spus că „nu știu ce vrei să auzi de la mine, săraca? Nu o să-ți zic!’, a declarat Roxana Nemeș.

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter