Roxana Nemeș, nervoasă pe Andreea Antonescu la Survivor: „Face pe proasta...”

Publicat pe

După ce au pierdut jocul pentru imunitate la Survivor România, Faimoșii au fost nevoiți să se nominalizeze din nou între ei. În acest context, Roxana Nemeș este foarte dezamăgită de Andreea Antonescu și de Elena Marin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu, în momentul în care a intrat în competiția Survivor România, a vrut să unească fetele și să formeze o coaliție împreună cu ele. Cu toate acestea, votul ei s-a întreptat spre Roxana Nemeș, lucru care a scos-o din sărite pe Faimoasă.

Strategia a fost ca toată lumea să nominalizeze doar din punct de vedere sportiv, iar cea vizată ar fi fost Andreea Antonescu. Totuși, Roxana Nemeș nu a vrut să facă acest lucru, așa că l-a votat pe Sebastian Chitoșcă.

Roxana Nemeș, nervoasă pe Andreea Antonescu la Survivor: „Face pe proasta...'Roxana Nemeș, nervoasă pe Andreea Antonescu la Survivor: „Face pe proasta...'

Roxana poate nu a vrut să voteze o altă fată, însă Andreea Antonescu nu și-a făcut astfel de griji. Aceasta ar fi a doua lovitură încasată de Roxana Nemeș, după ce Elena Marin a trădat strategia lor.

Roxana Nemeș, dezamăgită de votul Andreei Antonescu

Faimoasa susține că o să voteze altfel de acum încolo, după ce a fost trădată de persoanele la care nu se aștepta.

Din nou mi-am mai luat o lecție, că aici ne luăm lecții în fiecare zi. Atunci când nu știe ce să se facă cu votul, aruncă spre Nemeș, că ea știe să le primească. Uite așa le încasez eu frumos și de la persoane de la care nu m-aș aștepta. Poate acum, cu a doua lecție primită și la câteva zile distanță, o să văd și eu și sigur o să votez altfel de acum înainte.

Citește și: Cum l-a anunțat Roxana Nemeș pe logodnicul ei că va participa la Survivor:”Călin mi-a spus să am grijă”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine a filmat-o pe Roxana Nemeș de la Survivor, în timpul unei partide de amor.Reacția vedetei după ce a aflat tot

Citește și: Musty a fost eliminat de la Survivor:„Plec cu capul sus. Mi-e dor de copiii mei'

Citește și: Prințul Harry, adevărul despre relația cu Regina Elisabeta și Prințul Charles, după ce a părăsit Familia Regală:„Am fost dezamăgit'

Nu am discutat cu Andreea, că nu știu dacă se simte sau face pe proasta și Elena la fel. Nu-mi plac prefăcătoriile. Nu că ne-am fi unit fetele că a venit Andreea, dar am zis să ne dăm o șansă. Nimic, din contră. La momentul când vorbeau băieții cu Andreea, Elena vine la Nemeș dacă poate să stea lângă mine.  Spune că nu mai înțelege, că toată lumea s-a pus pe ea și de ce Zanni are treabă cu ea. Eu i-am spus că „nu știu ce vrei să auzi de la mine, săraca? Nu o să-ți zic!', a declarat Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș, trădată de Elena Marin

Pentru Roxana Nemeș, cel mai dezamăgitor vot a fost cel din partea Elenei Marin, pe care o considera prietena ei și de la care avea așteptări.

Mi se pare un om..Eu nu sunt un om răzbunător, dar nu-mi plac oamenii, nu e vorba de asumare, cât oamenii pe care nu te poți baza și oamenii care spun una și fac alta. Iar eu, poate singurul om de la care, din pacate, aveam așteptări, era Elena, de la începutul concursului. Așa am cosiderat eu, că m-am apropiat de ea și e un om drag. Cum am sărit de multe ori în apărare, cum i-am dat niște sfaturi bune, cred eu, și este a doua oară când mă nominalizează. Așa am simțit să fac, cum și tu ai simțit să mă nominalizezi, fără să înțeleg de ce', a spus atunci Roxana Nemeș.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter