El este noul iubit al Alinei Vidican. S-au afișat în ipostaze tandre la un eveniment cu ștaif

Publicat pe

Alina Vidican trebuie să fie în culmea fericirii. După ce a divorțat de Cristi Borcea în anul 2016, aceasta și-a găsit liniștea în brațele altui bărbat. Alina și noul ei iubit au fost împreună la un eveniment organizat de compania Ferrari la Miami.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Vidican a divorțat de Cristi Borcea în anul 2016 și s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Acum, vedeta iubește din nou, semn că a trecut complet peste divorțul de fostul soț. Aceasta s-a afișat în compania unui bărbat la un eveniment organizat de compania Ferrari, la Miami.

El este noul iubit al Alinei Vidican. S-au afișat în ipostaze tandre la un eveniment cu ștaifEl este noul iubit al Alinei Vidican. S-au afișat în ipostaze tandre la un eveniment cu ștaif

Alina Vidican și bărbatul care a însoțit-o la respectivul eveniment trăiesc cu certitudine o frumoasă poveste de dragoste întrucât nu au ezitat să-și arate iubirea în public. Gesturile tandre dintre ei sunt dovada clară că Alina Vidican și-a găsit, în sfârșit, liniștea în brațele altui bărbat. După divorțul de Cristi Borcea, vedeta nu s-a mai afișat cu niciun bărbat, asta până acum.

Citește și: Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican!De ce a vrut să se sinucidă

Citește și: Fiica lui Bill și Melindei Gates, după ce părinții au anunțat că divorțează. Jennifer Gates:„A fost o perioadă dificilă…'

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9:'Am ajuns mai departe decât am crezut '

Citește și: Cine este Cucu de la Survivor.Cântă în trupa Noaptea Târziu

Cine este noul iubit al Alinei Vidican

Claude, noul iubit al Alinei Vidican, în vârstă de 46 de ani, este un milionar american și are o afacere de succes în Miami. Fosta soție a lui Cristi Borcea l-a cunoscut pe alesul inimii sale în momentul în care a vrut să cumpere o mașină, un Ferrari de 200.000 de euro.  

S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida', a spus o sursă, pentru FANATIK.

Ba mai mult, acum două săptămâni, cei doi au decis să își oficializeze relația, iar Claude a cerut-o în căsătorie pe Alina Vidican. Fericitul eveniment a afut loc pe data de 26 aprilie, iar vedeta a acceptat fără să se gândească de două ori.

Alina Vidican i-a cerut părerea lui Cristi Borcea

Alina Vidican i-a cerut, mai întâi, părerea lui Cristi Borcea în ceea ce privește relația cu noul iubit, având în vedere că au doi copii împreună.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor', a mai precizat sursa.

Alina Vidican este foarte îndrăgostită de Claude și simte că se poate bucura cu adevărat de viața ei.

Claude a cucerit-o cu felul lui de a fi, a dus-o la cursele la care participă ca pilot al firmei. Ea a fost încântată de adrenalină, sunt lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată, iar acum simte cu adevărat că se poate bucura de viață', a mai dezvăluit sursa.

Mama Alinei Vidican l-a cunoscut pe iubitul fiicei ei

Totuși, nu este prima dată când Alina Vidican și noul ei iubit se afișează împreună.

Acum o lună, mama Alinei Vidican a publicat o fotografie cu cei doi, însă, la acea vreme, nu era foarte clar dacă Alina și cel de lângă ea formau sau nu un cuplu. Dacă atunci mai existau semne de întrebare, acum totul este clar ca lumina zilei. Alina Vidican iubește din nou!

Vedeta are 37 de ani și locuiește în Statele Unite alături de cei doi copii, Alexandru și Gloria, pe care îi are cu Cristi Borcea.

Sursa Foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter