Finala „Te cunosc de undeva”, sezonul 16. În ce personaje se transformă concurenții

Publicat pe

Sezonul 16 al emisiunii Te cunosc de undeva a ajuns la final. Sâmbătă, 15 mai, are loc marea finală a show-ului transformărilor difuzat Antena 1, iar gala va fi dedicată marilor legende ale muzicii. Toată lumea așteaptă să vadă care va fi marele finalist al emisiunii Te cunosc de undeva și la cine va merge premiul de 15.000 de euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Te cunosc de undeva, sezonul 16, a ajuns la sfârșit. Marea finală va avea loc sâmbătă, 15 mai și va fi dedicată legendelor din industria muzicală. Cei 8 finaliști se vor transforma în mari artiști internaționali.

De-a lungul acestui sezon, Pepe, Mirela Vaida, Cristina Vasiu, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, Romică Țociu și Adriana Trandafir, Emilia Popescu, Radu Ștefan Bănică, Raluka și Ana Baniciu i-au impresionat pe oamenii de acasă cu transformări incredibile. Fanii emisiunii, mai mult ca sigur, așteaptă cu sufletul la gură să afle care va fi marele câștigător de la Te cunosc de undeva care va dona cei 15.000 de euro unui caz umanitar.

Misterul va fi elucidat sâmbătă, de la ora 20:00. Marea finală se anunță a fi una plină de surprize, iar concurenții se vor depăși pe ei înșiși, performând pentru ultima dată în acest sezon pe scena Te cunosc de undeva.

Finala „Te cunosc de undeva', sezonul 16. În ce personaje se transformă concurențiiFinala „Te cunosc de undeva', sezonul 16. În ce personaje se transformă concurenții

Care sunt finaliștii Te cunosc de undeva

Semifinala Te cunosc de undeva a fost câștigată de Pepe, care s-a transformat în Aurelian Andreeascu. La finalul emisiunii, au fost anunțati finaliștii. Mirela Vaida, Cristina Vasiu și Emilia Popescu au fost cele care nu s-au calificat în finala concursului.

În marea finală a show-ului transformărilor, cei 8 finaliști se vor transforma în legende ale muzicii internaționale. Pepe se va transforma în Whoopi Goldberg, Adriana Trandafir și Romică Țociu îi vor interpreta pe Liza Minnelli și Joel Grey, Ana și Raluka vor deveni Cher și Meryl Streep, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu îi vor aduce pe scenă pe Freddie Mercury și Elvis Presley, iar Radu Ștefan Bănică va fi Gene Kelly.

Citește și: Apropieri suspecte între Elena Marin și Ștefan Ciuculescu, la Survivor.Cum au fost surprinși

Citește și: Cum se înțelege Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, cu Anda Călin, iubita tatălui ei:„Eu cu ea…'

Citește și: Lora s-a accidentat grav în timpul unor filmări:„S-a fisurat osul'. Cum a apărut la Vorbește lumea

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie:„A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat'/ EXCLUSIV

Surprize în Finala de la Te cunosc de undeva

În deschiderea marii finale a emisiunii Te cunosc de undeva, va fi interpretat hit-ul „We are the Champions' către cei 11 concurenţi ai show-ului, alături de trupa The Colours.

Chiar dacă nu s-au calificat în marea finală, asta nu înseamnă că Mirela Vaida, Cristina Vasiu și Emilia Popescu nu vor urca pe scena transformărilor pentru ultima dată în acest sezon. Mirela Vaida îi va scoate la joc pe colegii ei cu piesa din repertoriul personal „Eu sunt fată din Moldova', alături de Taraful Silvian Voicu. Pe de altă parte, Cristina Vasiu îşi va impresiona colegii cu piesa Simply the best, iar Emilia Popescu va avea un moment unic la Te cunosc de undeva. Renumita actriță va susține monolog emoţionant. La sfârșit, cele trei vor acorda și puncte finaliștilor.

Andrei Ștefănescu, despre relația cu Liviu Vârciu

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu sunt unul dintre cele mai iubite și amuzante cupluri de la Te cunosc de undeva. Andrei a vorbit despre experiența de la Te cunosc de undeva, dar și despre relația strânsă de prietenie pe care o are cu Liviu Vârciu.

Să știi că e foarte adevărat, mai ales în cuplu, e greu. Apoi simți că nu îi iese celuilalt, dar îl poți ajuta și să cânți partea care nu-i iese colegului tău sau invers. De cele mai multe ori ne suplinim unul pe celălalt. Este show-ul pe care eu îl iubesc cel maim ult unul pe celălalt. Toate proiectele la care am participat pe toate le-a, îndrăgit, dar Te cunosc de undeva este altceva. E o provocare mare, eu acolo m-am dezvoltat. Eu acolo m-am dus din 2013, eram la început, nu știam. Nici știam ce pot. Să zic eu că mă epilez, că mă fardez? Niciodată. Și uite că am ajuns în 2021 am ajuns să le fac cap-coadă și cu o dezinvoltură cu care eu nu am crezut niciodată că eu o să pot să ies în fața oamenilor', a declarat Andrei Ștefănescu la Observator.

Andrei Ștefănescu: „Noi mai repetăm și acasă'

În continuare, Andrei Ștefănescu a afirmat că experiența Te cunosc de undeva i-a unit pe el și pe Liviu Vârciu. De asemenea, acesta a adus în discuție și experiența trăită alături de bunul lui prieten la Asia Express.

Fiecare zi petrecută cu Liviu, pentru că noi mai repetăm și acasă și ne mai sfătuim, au adus în viața un plus și ne-au unit. Am învățat ce înseamnă greul, am trait amândoi și momente de criză, ne-am și certat. La Asia mai ales, am stat o lună și jumătate nemâncați. Ca în orice relație, că e de prietenie, de iubire… există unul mai docil și unul mai coleric. Liviu e coleric, eu sunt mai docil. Cu Liviu am avut echilibru și chiar uneori, rar, mi-a sărit și mie țandăra, iar el m-a calmat. Ceea ce definește cuplul nostru, Liviu și Andrei, este umorul. Orice emisiune pe care am avut-o noi am condimentat-o și orice traiectorie a avut emisiunea noi am avut umor. Canapeaua de la Te cunosc de undeva nu a avut atât umor până să venim noi', a mai spus Andrei Ștefănescu la Observator.

Andrei Ștefănescu, despre Finala de la Te cunosc de undeva

Andrei Ștefănescu a oferit și câteva detalii din culisele Marii Finale a show-ului Te cunosc de undeva. Acesta a specificat că vor avea d einterpretat niște persoanje foarte grele și că este din ce în ce mai greu să vii cu ceva nou, de la an la an.

Personajele de mâine seară sunt niște personaje foarte grele ale muzicii internaționale, cu care nu ai voie să te joci. Voci foarte bune, o provocare uriașă pentru toți concurenții din finală. Piața cere mai mult, show-ul ăsta a crescut și trebuie să vii cu ceva nou. De la an la an e mai greu, suntem singurul show în care se cântă live. Sunt și actori care au niște calități vocale extraordinare. Radu Ștefan Bănică este un băiat cu niște calități vocale mari, la 18 ani, are toată viața înainte. Dar vă dați seama la 18-19 ani să vii într-un show muzical atât de complex. Nu luăm noi banii, să știe toată țara. Sunt pentru o cauză', a mai spus Andrei Ștefănescu.

Sursa Foto: Facebook, Instagram, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter