Cum se înțelege Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, cu Anda Călin, iubita tatălui ei: "Eu cu ea..."

Publicat pe

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, are acum o relație bună cu tatăl ei, însă nu la fel stau lucrurile în ceea ce o privește pe Anda Călin, partenera de viață a artistului. Între cele două nu există niciun fel de chimie…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dacă, în urmă cu doi ani, fiica lui Liviu Vârciu mărturisea că relația dintre ea și tatăl ei se răcise mult, iată că, în cele din urmă s-a dovedit că sângele apă nu se face, iar cei doi au trecut din nou la sentimente mai bune. Nu același lucru se poate spune despre relația cu „mama ei vitregă”, între cele două neexistând comunicare, după cum mărturisește Carmina.

Cum se înțelege Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, cu Anda Călin, iubita tatălui ei: "Eu cu ea..."Cum se înțelege Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, cu Anda Călin, iubita tatălui ei: "Eu cu ea..."

Fiica lui Liviu Vârciu nu se înțelege deloc cu mama vitregă

Recent, Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, acum în vârstă de 19 ani, a dezvăluit care este relația cu tatăl ei la momentul actual. Cei doi, care, de altfel, seamănă ca două picături de apă, au probabil și temperamente asemănătoare, dar în cele din urmă au găsit calea spre comunicare… Asta cu atât mai mult cu cât artistul își iubește foarte mult fiica cea mare.

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, a împlinit 19 ani. Ce mesaj i-a transmis artistul

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu și mama ei, Ami, partea lor de adevăr. Cum este relația dintre ele și artist: „Nu l-am mai văzut de un an și două luni!”

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație: „Ăsta e adevărul!”/ EXCLUSIV

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia, condamnată la închisoare cu suspendare. Ce daune morale trebuie să plătescă

Citește și: Andra a dezvăluit de ce a plecat de la Vocea României: „Producătorii mi-au promis că…'

„Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri, ne-am menținut pe linia de plutire un timp… iar am urcat, iar am coborât și tot așa', a dezvăluit Carmina, fiica lui Liviu Vârciu pentru redactia.ro.

În acest moment, Carmina locuiește la Arad, cu mama ei, însă tânăra are de gând să se mute în București în viitorul apropiat. Astfel va fi mai aproape de tatăl ei… dar nu și de iubita acestuia, Andra Călin.

Liviu Vârciu și Andra Călin formează un cuplu, iar Carmina, provenită din relația artistului cu Ami Teiceanu, are acum doi frați vitregi, pe Anastasia și Liviu Matei.

„Nu, eu cu ea nu vorbesc. Nu am nicio legătură cu ea. Cea mai mare legătură o să o am cu tatăl meu. Nu am ce să comentez, e viața lui și alegerea lui', a mai mărturisit fiica lui Liviu Vârciu pentru sursa citată.

O relație cu suișuri și coborâșuri

Relația dintre Carmina și celebrul ei tată a fost mereu una controversată și care a stârnit multe speculații, singurul care a ales să vorbească despre asta, ocazional, fiind artistul. Cu un an și jumătate în urmă însă, fiica lui Liviu Vârciu a vorbit, în exclusivitate pentru VIVA! despre relația pe care o avea cu tatăl ei la vremea respectivă.

„În ciuda aparențelor, relația mea cu tata nu este una tocmai lapte și miere, așa cum știe toată lumea. Cel puțin cu mine tata mereu a fost mai indiferent și mai rece. În momentul de față, nu l-am văzut de un an și două luni, cât despre vorbit, vorbim foarte rar… Știu că multora nu le vine să creadă, pentru că ceea ce declară el nu se leagă cu ceea ce spun eu și nici cu adevărul. Niciodată nu am avut relația aceea care apărea la televizor. Vreau să spun că este foarte deranjant faptul că multă lume vine la mine cu tot felul de întrebări îndepărtate de realitate…”, ne-a mărturisit Carmina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter