Agresoarea Cristinei Joia, condamnată la închisoare cu suspendare. Ce daune morale trebuie să plătescă

Publicat pe

Cristina Joia s-a luptat în instanță pentru a-și face dreptate după ce, în noiembrie 2020, a fost lovită de către o femeie într-un supermarket. Decizia instanței a venit în data de 10 mai. Agresoarea a fost condamnată la 1 an și trei luni de închisoare cu suspendare pentru lovire și alte violențe. În plus, femeia are de achitat și daune morale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

 Cristina Joia, unul dintre designerii din emisiunea de pe Pro TV „Visuri la cheie', a trecut prin clipe foarte grele după ce o femeie a agresat-o într-un supermarket. Acum, instanța a luat o decizie în ceea ce o privește pe agresoare. Aceasta a fost condamnată la 1 an și trei luni de închisoare cu suspendare.

Agresoarea Cristinei Joia, condamnată la închisoare cu suspendare. Ce daune morale trebuie să plătescăAgresoarea Cristinei Joia, condamnată la închisoare cu suspendare. Ce daune morale trebuie să plătescă

Pe de altă parte, femeia trebuie să îi plătească Cristinei Joia daune morale în valoare de 10.000 de euro. Decizia instanței de judecată nu este una definitivă, inculpata având dreptul să o atace în termen de 10 zile la Curte de Apel, potrivit gândul.ro. În plus, agresoarea trebuie să îi mai plătească Cristinei Joia și suma de 7.989,21 de lei. Această sumă reprezintă prejudiciu material creat prin comiterea infracțiunii.

În plus, femeia mai trebuie să plătească și suma de 3.000 de lei către spitalul unde a fost internată și tratată Cristina Joia.

Citește și:Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket:”Îmi asum nasul ăsta brăzdat”

Citește și:Momentul în care Cristina Joia a fost bătută de o femeie, într-un magazin.Camerele video au surprins scenele de groază

Citește și:Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin, la Survivor:„Am mințit, m-am simțit jignit'

Citește și:Artistul Mario Joy s-a căsătorit în secret.Primele imagini de la cununie

Decizia Instanței în cazul Cristenei Joia

„În baza art. 91 din Codul penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și 6 luni, termen stabilit în condițiile art. 92 din Codul penal și care va curge de la dată rămânerii definitive a prezenței sentințe.

În baza art. 93 alin. 1 din Codul penal pe durata termenului de supraveghere, obligă inculpatul să se supună următoarelor măsuri de supraveghere:

a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele stabilite de această instituție;

b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea să;

c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;

d) să comunice schimbarea locului de muncă;

e) să comunice informații și documente de natură a putea fi controlate mijloacele lui de existența. (…)

Obligă inculpatul să achite suma de 2.795,3456 de lei către partea civilă Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni, reprezentând daune materiale, precum și la plata penalităților legale de întârziere, calculate conform art. 3 alin. 2 din O.G. nr. 13/2011, asupra prejudiciului provocat, ce vor fi calculate de la data pronunțării prezenței hotărâri și până la data plății efective a debitului.

Obligă inculpatul să achite suma de 10.000 de euro, în echivalent în RON la dată plății, către partea civilă Boja Narcisa – Cristina, reprezentând prejudiciu moral creat prin comiterea infracțiunii, precum și suma de 7.989,21 de lei, reprezentând prejudiciu material creat prin comiterea infracțiunii.

Cristina Joia, lovită într-un supermarket

Pe 7 noiembrie 2020, Cristina Joia se afla în parcarea unui supermarket când i-a atras atenția unei femei că a parcat neregulamentar. Ulterior, femeia înfuriată a atacat-o pe Cristina și a lovit-o puternic în față.

După ce a lovit-o, agresoarea a părăsit magazinul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Designerul de la Visuri la cheie a rămas într-o baltă de sânge, iar o femeie s-a apropiat de ea apoi și-a văzut de treabă. La scurt timp apare și paznicul supermarketului și îi aduce câteva șervețele pentru a se șterge de sânge.

Vedeta ProTV a ajuns la spital, acolo unde a fost diagnosticată cu piramidă nazală fracturată, trecând prin chinurile a două intervenții chirurgicale delicate.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter