Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket: "Îmi asum nasul ăsta brăzdat"

Publicat pe

Cristina Joia a fost bătută într-un magazin și s-a confruntat cu probleme serioase de atunci. Designerul de la Visuri la cheie a fost nevoită să treacă prin mai multe intervenții chirurgicale la nas. Pentru prima oară, vedeta a postat o fotografie în care nu poartă mască de protecție. Vedeta de la PRO TV a rămas cu o cicatrice după operațiile suferite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Au trecut aproximativ cinci luni de la atacul din supermarket a cărui victimă a fost Cristina Joia. De atunci, designerul de la Visuri la cheie a fost de mai multe ori operată. Acum, vedeta s-a afișat fără mască, în care se observă că a rămas cu o cicatrice în urma loviturii puternice primite.

Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket: "Îmi asum nasul ăsta brăzdat"Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket: "Îmi asum nasul ăsta brăzdat"

Știu că sunt puțin «pirată» (așa mi-a zis un puști și mi s-a părut super funny (n.r.: super amuzant). Am decis să-mi asum nasul ăsta brăzdat și să revin la energia bună de altădată alături de oameni dragi! Mulțumesc 24ani de prietenie — cu Delia Ristovski', a transsmis Cristina Joia în dreptul unei fotografii în care nu și-a mai ascuns chipul.

Citește și: Cum arată acum Cristina Joia de la Visuri la Cheie, după atacul din supermarket:”Au fost două operații grele”

Citește și: Veste șoc pentru Cristina Joia! Femeia care a desfigurat-o în bătăie ar putea scăpa basma curată:'Avocatul m-a înștiințat că…'

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:„A fost dificil și dureros'. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Cristina Joia, susținută de fani

Fanii au apreciat-o pe vedetă și i-au scris numai vorbe frumoase:

Cicatricea nu face decât să vă pună mai mult în valoare pentru cine vă cunoaște. Pentru cine știe prin ce ați trecut, o recunoaște ca urmă a unei agresiuni care n-are nimic cu omenescul și din care mulți sperăm că v-ați recuperat atât cât e posibil!', esre unul dintre mesajele care au impresionat-o până la lacrimi pe Cristina Joia.

Răspunsul a venit prompt: Răzvan, vă mulțumesc mult pentru susținere!'.

Internautul a ținut să mai adauge un alt comentariu la fel de impresionant: Doamnă, măcar atât pot face și să nădăjduiesc că, alături de familie, oamenii faini care vă înconjoară și simpaticul Milo, recuperarea va fi grabnică și deplină!'.

Cristina Joia, atacată în supermarket

Cristina Joia a trecut prin momente cumplite, la sfârșitul anului trecut. Designerul din echipa emisiunii Visuri la Cheie a fost agresată de o femeie într-un supermarket.

Cristina a trecut prin momente de groază. După ce a ajuns la spital în urma loviturii primite, vedeta ProTV a fost nevoită să treacă prin dureri cumplite, dar și prin două operații. A urmat o perioadă extrem de dificilă de recuperare, iar pe chipul designerului se poate observa și acum o cicatrice.

„Îmi amintesc că am mers la un moment dat la restaurant și mi-a fost teamă și rușine să-mi dau masca jos. Erau oameni care mâncau acolo și m-am gândit că nu ar fi comod pentru ei să mă vadă așa!’, a povestit Cristina Joia.

Reamintim că vedeta se afla în parcarea unui supermarket când i-a atras atenția unei femei că a parcat neregulamentar. Ulterior, femeia înfuriată a atacat-o pe Cristina și a lovit-o puternic în față. Vedeta ProTV a ajuns la spital, acolo unde a fost diagnosticată cu piramidă nazală fracturată, trecând prin chinurile a două intervenții chirurgicale delicate. Incidentul s-a petrecut în luna noiembrie a anului 2020.

Ce povestea vedeta de la Visuri la Cheie după atac

La acel moment, Cristina era în stare de șoc. După ce a ajuns la spital, iar medicii i-au spus ce urmează, a ieșit public cu câteva declarații.

„Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva’, declara Cristina Joia după prima operație

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter