Teo Costache, eliminat la cerere de la Chefi la cuțite, sezonul 9: "Nu-mi pare rău"

Publicat pe

Teo Costache este al treilea concurent eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 9. El făcea parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu și a primit cele mai puține puncte din partea juraților, alături de un alt coleg. Concurentul a fost cel care i-a sugerat chefului că nu-l poate păstra, pentru că nu era la fel de bun ca celălalt coleg aflat în pericol de eliminare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Teo Costache este al treilea concurent eliminat de la Chefi la cuțite, după Radu Micu tot din echipa lui chef Florin Dumitrescu și Luca Pintea din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Preparatul său nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor juraților și a primit doar 6 puncte din partea juraților.

Teo Costache, eliminat la cerere de la Chefi la cuțite, sezonul 9: "Nu-mi pare rău"Teo Costache, eliminat la cerere de la Chefi la cuțite, sezonul 9: "Nu-mi pare rău"

Teo Costache, eliminat de la Chefi la cuțite

Totuși, Teo Costache nu a fost singurul care a primit numai șase puncte din partea juraților. Spre final, trei concurenți mai erau aflați în pericol de eliminare. Paul Vasil, cuțitul de aur al lui chef Sorin Bontea, Ciprian Antone și Teo Costache din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Paul Vasile s-a salvat, iar echipa verde a rămas intactă. Cei doi concurenți, însă, au avut punctaj egal și i-a revenit sarcina lui chef Florin Dumitrescu să aleagă alături de cine va merge mai departe în competiție.

Citește și: Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite.Lucrează cu Adda

Citește și: Radu Micu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9:'Am ajuns mai departe decât am crezut '

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Ăsta e adevărul!'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandru Arșinel s-a vindecat de COVID-19 și a fost externat.Cum se simte acum

Teo Costache i-a sugerat lui Florin Dumitrescu să-l elimine

Decizia juratului a fost să-i mai acorde o șansă lui Ciprian. Teo Costache i-a sugerat, în mod subtil, să-l elimine pe el și să-l păstreze pe colegul său.

'Te-am văzut, mi-ai făcut și semn, dă-i, trimite-l pe om mai departe! Dar acum, după ce am auzit ce-ai gătit, sunt în dubii, să știi!', a fost mesajului juratul pentru Ciprian Antone, în timp ce discuta cu Teo Costache.

Teo Costache a explicat și de ce a considerat că este mai bine așa, fiind e părere că, de fapt, colegul lui ar fi fost mai bun decât el. 'I-am sugerat că nu mă poate păstra pe lângă omul ăsta care ieri a luat 14 puncte', a declarat Teo Costache.

Teo Costache, primele declarații după ce a fost eliminat de la Chefi la cuțite

Gestul l-a impresionat până la lacrimi pe Ciprian Antone, concurentul rămas în competiție.

'La gestul ăla mi-au dat lacrimile. Nu-mi doream nici să plec acasă, nici să mă întorc în bucătărie. M-am simțit foarte rău, pentru că efectiv trebuia să arunce pe unul dintre noi, iar Teo a făcut acel gest de supra om. Fabulos', a transmis Ciprian Antone.

Teo Costache a ținut să sublinieze, după eliminare, că nu regretă. El susține că a avut multe de învățat la Chefi la cuțite.

'Nu-mi pare rău! Nu-mi pare rău, pentru că am învățat chestii. Am lucrat cu oameni, m-am bucurat, am alergat, am transpirat și sub presiune și cu presiune pe mine. Am plecat cu niște chestii și nu am ieșit primul și nici al doilea', a transmis Teo Costache.

Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite

Teo Costache de la Chefi la cuțite are 28 de ani și nu este străin de lumea mondenă, fiind chiar un nume cunoscut în industria muzicală din România. Teo Costache face parte din echipa de producție muzicală pe care o are Adda, iar până acum s-a remarcat pentru colaborări cu mai mulți artiști de top din țară. Reamintim că și Cătălin Rizea, soțul Addei, a fost la Chefi la Cuțite.

Nu este doar producător muzical, ci și actor. Chiar el a povestit că prima lui pasiune este muzica și a cochetat mai târziu cu actoria. A descoperit muzica de la o vârstă fragedă, de când avea aproximativ 7 ani, în timp ce actoria a venit mai târziu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter