Ce pedepse au primit Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor, după ce au încălcat regulamentul: "Decizia luată..."

Publicat pe

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălcat regulamentul Survivor, iar prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că s-a luat o decizie în cazul lor. Ce pedeapsă au primit cei doi concurenți!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălcat regulemantul Survivor, ceea ce nu putea rămâne fără consecințe. Prezentatorul a avertizat anterior că urmează să se ia o decizie în cazul lor, iar după ce s-au analizat faptele lor Daniel Pavel a făcut anunțul.

Ce pedepse au primit Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor, după ce au încălcat regulamentul: "Decizia luată..."Ce pedepse au primit Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor, după ce au încălcat regulamentul: "Decizia luată..."

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă au încălcat regulamentul la Survivor

Culiță Sterp a plecat din camp, iar Faimosul s-a rătăcit ore în șir în junglă. A pus pe toată lumea pe jar, fiind căutat de echipa de producție, dar și de către autorități. Din fericire, a fost găsit teafăr, însă aventura lui s-ar fi putut termina altfel, riscurile la care s-a expus fiind destul de mari.

În ceea ce-l privește pe colegul lui, Sebastian Chitoșcă, pedeapsa vine în contextul în care a încercat să ia legătura cu soția lui, măcinat de griji și de dor.

Citește și: Irisha, despre relația dintre ea și Culiță Sterp, la Survivor:„Stăteam ore întregi cu el și…'

Citește și: Ce i s-a întâmplat lui Culiță Sterp, la Survivor. Irisha:„Plângea de rupea'

Citește și: Motivul pentru care Albert Oprea și Sebastian Chitoșcă s-au luat la bătaie la Survivor:'Ești cel mai fals de aici'

Citește și: Cum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente:„Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea'/ EXCLUSIV

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, penalizați la Survivor

Membrii staff-ului au luat o decizie în acest sens, care a fost anunțată de prezentatorul Daniel Pavel. Astfel, cei doi concurenți au fost penalizați și nu se vor mai putea buzura de recompensă la următorul joc pe care echipa lor îl va câștiga.

„Sebastian, rămăsesem dator cu o decizie pe care urma să o luăm în urma unei încălcări de regulament din partea ta. În urmă cu ceva timp ai încercat să iei legătura cu familia, după cum ai mărturisit chiar tu. Decizia pe care am luat-o în privința ta este ca la următorul joc de recompensă pe care îl veți juca, în situația în care echipa Faimoșilor îl câștigă, tu nu te vei bucura de această recompensă pentru fapta pe care ai făcut-o.

Culiță, în ceea ce te privește pe tine am luat o decizie în urma încălcării de regulament pe care ai făcut-o. Decizia în ceea ce te privește pe tine este, la fel ca în cazul lui Sebastian, la următorul joc de recompensă pe care echipa Faimoșilor îl va câștiga, tu nu te vei putea bucura de recompensă.', a anunțat Daniel Pavel.

De ce a plecat Culiță Sterp în junglă

Măcinat de dorul de iubita însărcinată, Culiță Sterp a precizat la acel moment că a vrut să se îndepărteze puțin pentru a-și aduna gândurile. S-a îndepărtat prea mult și nu a mai știut drumul de întoarcere.

„Așa e, am depășit perimetrul insulei, m-am îndepărtat cam mult. Nu este o perioadă ok pentru mine, am patru luni de când nu sunt alături de viitoarea mea soție. Mă simt vinovat că știu că este singură și însărcinată. Am vrut să stau puțin singur, dar m-am dus cam departe și nu am mai știut drumul înapoi.

Am străbătut jungla și am intrat în apă. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta. Îmi cer scuze. Mi-au spus și colegii că m-au căutat toată ziua, i-am pus pe drumuri și pe ei și pe cei de la poliția de coastă', a povestit Culiță Sterp.

Sebastian Chitoșcă a încercat să ia legătura cu soția lui

La rândul lui, Sebastian Chitoșcă a explicat motivele pentru care a simțit nevoia să comunice cu soția lui, Alexandra.

„Am încercat să iau legatura cu soția mea.  Nici nu are rost să scot în evidență că sunt patru luni. De când sunt cu soția mea de 8 ani de zile, mai mult de două săptămâni nu ne-a despărțit nimic. Sărăcie, bogatie, certuri și probleme. M-am trezit în acea dimineață, nu mai aveam stare să fac nimic. Pur și simplu simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Nu știu ce înțeleg oamenii de acasă din emisiunea asta, dar este închisoare.

Având în vedere că acasă am lăsat o situație destul de grea și cu fratele meu, mama, familia, nu am mai rezistat. Am încercat să fac rost de telefon din răsputeri și am ținut să  scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea.   Nu-mi pare rău, pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor și atât. Îmi cer scuze oamenilor de acasă. Nu e demn ce am făcut. Îmi cer scuze față de ambele echipe. Nu sunt mândru de ce am făcut', a povestit Sebastian Chitoșcă în acel moment.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter