Irisha, despre relația dintre ea și Culiță Sterp, la Survivor: „Stăteam ore întregi cu el și...”

Publicat pe

Irisha a fost eliminată de la Survivor România și a vorbit despre ce relație s-a creat între ea și Culiță Sterp. Au existat mai multe speculații potrivit cărora Irisha s-ar fi simțit atrasă de Faimos, însă aceasta nu a vrut să lase loc de interpretări și a mărturisit că artistul îi era ca un frate în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irisha a fost nevoită să părăsească competiția Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, după ce a avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Aceasta a intrat în emisiunea Ștafeta Mixtă și a vorbit despre experiența Survivor România, dar și despre zvonurile potrivit cărora ar fi atrasă de Culiță Sterp.

Irisha, despre relația dintre ea și Culiță Sterp, la Survivor: „Stăteam ore întregi cu el și...'Irisha, despre relația dintre ea și Culiță Sterp, la Survivor: „Stăteam ore întregi cu el și...'

Irisha a spus de mai multe ori, la Survivor, că îl apreciază pe Culiță Sterp ca om și că îi poartă foarte mult respect. Irisha a vrut, totuși, să mai lămurească încă o dată situația și a dezvăluit că între ea și Culiță Sterp a existat o relație, dar una frățească și nu s-a pus niciodată problema de ceva mai mult.

Citește și: Daniela Iliescu a dezvăluit tot ce a vorbit cu Culiță Sterp, la Survivor.De ce a izbucnit Faimosul în lacrimi

Citește și: Irisha, eliminată de la Survivor România:'Fraierilor, că m-ați votat, acum nu mai are cine să aducă puncte'

Citește și: Sindy îl acuză pe Sorin pentru eliminarea de la Survivor:„A spus la toată lumea să mă dea afară'

Citește și: Stela Bizdu a născut!Prima imagine cu fetița

Irisha, despre relația cu Culiță Sterp, la Survivor

Irisha a spus că, de foarte multe ori, Culiță Sterp îi povestea la Survivor România despre iubita lui, Daniela Iliescu, care va naște în curând.

„Nu știu ce înseamnă că m-am apropiat mai mult de Culiță. Îmi era ca un frate. El m-a ajutat în junglă, mi-a plăcut foarte mult că e corect. Îmi place de el ca om. Nu puteam să am o imagine clean, trebuia să o știrbeze Zanni.

Stăteam ore întregi cu Culiță și îmi povestea despre Daniela, că trebuie să nască în curând, ne chema la botez, chiar nu pot fi interpretări. Mi-e ca un frățior', a declarat Irisha în emisiunea „Ștafeta mixtă',  de la Wowbiz.ro.

Irisha: „Sebi e spălat pe creier'

Irisha a mai spus că grupul Faimoșilor de la Survivor România s-a destrămat după ce ea, Culiță și Ștefan au empatizat cu Elena Marin, după ce aceasta a fost jignită de Zanni. Pe de altă parte, pe Sebastian Chitoșcă îl consideră un băiat, „doar că e spălat pe creier' de Zanni.

Am empatizat cu o situație a Elenei în care a fost jignită de Zanni. Cu situația asta a empatizat și Ștefan și Culiță, nu a fost ceva preconizat, aici s-a produs ruptura.

La bază, Sebastian este un băiat bun, își iubește soția, doar că e spălat pe creier. Este strict părerea mea. E influențat foarte mult de Zanni', a mai spus Irisha, după ce a fost eliminată de la Survivor.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter