Sindy îl acuză pe Sorin pentru eliminarea de la Survivor: "A spus la toată lumea să mă dea afară"

Publicat pe

După ce a fost eliminată din competiția din Republica Dominicană, Sindy a vorbit despre strategiile Războinicilor care au dus la eliminarea ei de la Survivor și, cu precădere, a susținut că a fost propusă spre eliminare din cauza lui Sorin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce a părăsit competiția din Republica Dominicană, Sindy a făcut unele dezvăluiri cu privire la strategiile colegilor ei de la Survivor, care, în cele din urmă, au condus spre eliminarea ei. În mod neașteptat, fosta concurentă este convinsă că a fost votată de toată echipa din cauza lui Sorin.

Sindy îl acuză pe Sorin pentru eliminarea de la Survivor: "A spus la toată lumea să mă dea afară"Sindy îl acuză pe Sorin pentru eliminarea de la Survivor: "A spus la toată lumea să mă dea afară"

Sindy, convinsă că a fost eliminată de la Survivor din cauza lui Sorin

La scurt timp după ce s-a întors în țară, Sindy a povestit atât despre evoluția ei de la Survivor, cât și despre colegii ei Războinici, dând detalii de culise. Invitată la Wowbiz, fosta concurentă a făcut o mărturisire neașteptată, declarând că este convinsă că eliminarea i s-a tras de la Sorin. Ea a susținut că Războinicul ar fi întors toată echipa împotriva ei, iar rezultatul a fost părăsirea competiției…

„Mi s-au adus multe reproșuri că eram varză la partea finală, dar nu s-a gândit nimeni că cei care au stat acolo două luni de zile au avut timp să se obișnuiască. Mie mi-a fost greu. Când am ajuns, am simțit o mică presiune asupra mea din partea unora, în primul rând Sorin. Chiar s-a exagerat, dar nu pot spune că nu a avut dreptate. Uneori a avut dreptate, dar nu în toate lucrurile. Am început să văd și eu unele lucruri care i s-au reproșat. Dar Albert e un sportiv bun, aș fi vrut să îi fie bine, să aducă cât mai multe puncte și nu aș reproșa nimic nimănui. Și eu am avut nevoie de timp să mă adaptez când am ajuns.

Citește și: Primele imagini cu Sindy, după ce s-a întors de la Survivor. „Nu puteam să mai merg'

Citește și: Război între Sindy și Sorin Pușcașu la Survivor: „Nu îmi este teamă de el'

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație: „Ăsta e adevărul!”/ EXCLUSIV

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia, condamnată la închisoare cu suspendare. Ce daune morale trebuie să plătescă

Citește și: Artistul Mario Joy s-a căsătorit în secret. Primele imagini de la cununie

Ei erau echipa veche, eu eram mai apropiată de Marius și de Andrei. Atunci am simțit că voiau să mă dea afară, pentru că la părțile finale am cam pierdut. Nu puteam să mă concentrez pentru că eram foarte grăbită. Sunt convinsă că de la Sorin a pornit să spună la toată lumea să mă dea afară, atunci când am ieșit favorită. Dacă nu aș fi ieșit favorită, aș fi plecat. Starlin mai era cu el, ei erau foarte apropiați. Încerca să aibă cât mai multe persoane și la un moment dat s-au format două grupuri. Starlin e o persoană minunată, dar uneori s-a exagera și din cauza lui Sorin pentru că l-a influențat. Uneori are dreptate și nu pot să îi reproșez foarte multe”, a spus Sindy de la Survivor pentru Wowbiz.

Sindy și Sorin, conflict pe parcursul competiției

De-a lungul competiției Survivor, Sindy și Sorin nu au fost în cele mai bune relații, Războinica mărturisind că îl consideră pe colegul ei un competitor slab, în special pe traseu. Fosta concurentă era convinsă, la vremea respectivă, că Sorin este ajutat doar de… noroc. Între cei doi au existat, ulterior, mai multe schimburi de replici acide.

Nu te supăra, dar Sorin este slab pe traseu.  Dacă ar fi să fie la traseu cu cei mai rapizi dintre băieți, n-are șanse, n-are cum… n-are timp… Chiar dacă e bun pe final n-are timp să ajungă, pentru că n-ai cum.

Dacă câștigă, el câștigă din noroc pentru că celălalt s-a întâmplat să nu se priceapă. Ăsta e din punctul meu de vedere.   Sorin are noroc. Nu sunt eu rea. Sunt realistă. Mă uit la om și văd că, uneori, chiar merge greu.  Uneori mă supăr eu când văd că noi, cei care mergem rapid, avem foarte mari șanse să ne accidentăm să ne rupem ceva pentru că vrem să dăm totul acolo, pe traseu, ca să câștigăm’, mărturisea Sindy, la Survivor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter