Akebono de la Puterea Dragostei a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Ce scuză a prezentat în fața magistraților

Publicat pe

Akebono de la Puterea Dragostei a fost condamnat la 2 ani și o lună de închisoare. Fostul concurent a condus un automobil cu permisul suspendat, iar în fața instanței a prezentat o scuză total neașteptată. Akebono de la Puterea Dragostei avea mai multe dosare pe rol pentru aceeași faptă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Akebono, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a ajuns la 2 ani și o lună de închisoare, după ce a condus de mai multe ori fără permis. El mai avea o condamnare de 8 luni cu suspendare și un alt proces pe rol pentru aceeași faptă, potrivit Wowbiz.

Akebono de la Puterea Dragostei a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Ce scuză a prezentat în fața magistrațilorAkebono de la Puterea Dragostei a fost condamnat la 2 ani de închisoare. Ce scuză a prezentat în fața magistraților

Tânărul a fost a fost prins prima dată fără conducând cu permisul suspendat în luna martie 2019, iar a doua oară s-a întâmplat în luna noiembrie a anului trecut, când deja fusese trimis în judecată pentru prima faptă. În ultimele săptămâni, pedepsele au început să se adune pentru Akebono de la Puterea Dragostei.

Citește și: Cum arată Andra Volos de la Puterea Dragostei, după operația de rinoplastie. Primele imagini

Citește și: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, primele imagini cu noul iubit. Cine este fotbalistul care a cucerit-o!

Citește și: None de la Puterea Dragostei îl jignește pe Jador după ce a nominalizat-o pe Ana Porgras, la Survivor: „Campioana României votată de un analfabet funcțional”

Citește și: De ce s-au despărțit Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei: „A fost dezastru”

Ce scuză a prezentat Akebono de la Puterea Dragostei în fața magistraților

Se pare că tânărul le-a spus magistraților că nu a știut că are permisul suspendat, iar foaia pe care a primit-o de la Poliție a aruncat-o în torpedoul mașinii crezând că este doar o amendă. Akebono de la Puterea Dragostei nu s-a prezentat să înapoieze permisul și a continuat să conducă ilegal.

'Instanța constată că în mod corect organele de urmărire penală au apreciat apărarea inculpatului ca fiind neîntemeiată. Astfel, inculpatul a semnat procesul verbal de contravenției întocmit la data de 13.03.2019, fiindu-i înmânat un exemplar al acestuia. Totodată, acestuia i s-a comunicat o înștiințare cu privire la obligativitatea predării permisului de conducere, aducându-i-se încă o dată la cunoștință despre faptul că acesta nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile, începând cu data de 13.03.2019', se mai arată în dosar.

În luna noiembrie a anului trecut, Akebono de la Puterea Dragostei a fost reținut, după ce a fost prins din nou, pentru a treia oară, conducând cu permisul suspendat. S-a considerat că tânărul prezintă pericol public și că trebuie să stea după gratii. Pentru această faptă, Akebono de la Puterea Dragostei a primit o pedeapsă de 2 ani și o lună de închisoare, însă sentința nu este definitivă.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter