Ce rol are campioana Cătălina Ponor la Eurovision 2021: "Sunt alături de Roxen"

Publicat pe

Cătălina Ponor va avea un rol important la Eurovision 2021. Gimnasta și-a arătat susținerea pentru Roxen, artista care va reprezenta România la Eurovision 2021. Mai sunt doar opt zile până când se va da startul în cazul show-ului muzical.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mai este o săptămână până când se va da startul Eurovision 2021, iar emoțiile sunt tot mai mari pentru concurenți de la o repetiție la alta. Fiecare artist în parte concurează pentru un punctaj adunat din notele juriului și cele acordate de fani.

Ce rol are campioana Cătălina Ponor la Eurovision 2021: "Sunt alături de Roxen"Ce rol are campioana Cătălina Ponor la Eurovision 2021: "Sunt alături de Roxen"

Cătălina Ponor prezintă la Eurovision 2021 punctajul acordat de juriul României

Surpriza este că la ediția din acest an punctajul acordat de juriul din România va fi prezentat de campioana Cătălina Ponor. Gimnasta va fi cea care urmează să dezvăluie care este decizia juraților de la noi din țară.

Între timp, publicul va afla detalii despre atmosfera de la Eurovision 2021 cu ajutorul emisiunii „Destinația Eurovision'. Gazda emisiunii este Sonia Argint, care prezintă imagini din culisele evenimentului și din capitala Eurovision 2021, în premieră, la TVR, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de iubire dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu:'Avem o prietenie veche, din 2006'

Citește și: Drama neștiută a campioanei Cătălina Ponor.A avut o decepție sentimentală și abia acum s-a vindecat definitiv

Citește și: Roxen merge la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia, care are un mesaj special:”O vreme am crezut că sunt singură”. Ascultă aici melodia!

Citește și: Iulia Vântur s-a întors în România. Prima persoană cu care s-a întâlnit:„În sfârșit, după atâta vreme'

Cătălina Ponor, primele declarații înainte de Eurovision 2021

Cătălina Ponor a vorbit despre rolul ei la Eurovision 2021. Marea gimnastă a precizat că este fericită că are ocazia să susțină România din această postură. Mai ales că, ea știe extrem de bine ce înseamnă să-și reprezinte țara într-o competiție.

„Este o mare bucurie să susțin România din această postură inedită. Știu foarte bine ce înseamnă să îți reprezinți țara într-o competiție și emoțiile pe care le trăiești în acele momente. Sunt alături de Roxen, alături de România la Eurovision!', a declarat Cătălina Ponor despre rolul ei la Eurovision.

Cătălina Ponor va fi cea care va anunța punctajul acordat de juriul României, în zilele de marți 18 mai, joi, 20 mai și sâmbătă, 22 mai, în epilogul semifinalelor și finalei care vor fi transmise în direct de TVR.

Eurovision 2021 are loc la Rotterdam

Eurovision 2021 urmează să se desfășoare la Rotterdam, sub sloganul „Open Up'. Semifinalalel vor avea loc pe pe 18 şi 20 mai.

Marea finală va avea loc pe 22 mai și urmează să fie difuzată în direct la TVR.

Roxen este reprezentanta României la cea de-a 65-a ediție a concursului. Va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, de pe data de 18 mai.

Roxen merge la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia

„Amnesia’ este piesa pe care Roxen, reprezentanta noastră în concurs, o va interpreta la Eurovision Song Contest 2021. Odată cu încheierea etapei naționale Eurovision România, juriul a decis melodia României la ediția cu numărul 65 a concursului internațional.

Piesa „Amnesia’ dă voce stărilor și sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă. Este o melodie despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese și din textul din încheierea ei: „For every scream that was not heard’.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter