Roxen merge la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia, care are un mesaj special: "O vreme am crezut că sunt singură". Ascultă aici melodia!

Publicat pe

Roxen va interpreta piesa „Amnesia' la Eurovision 2021, melodie aleasă de juriu și pentru care a fost filmat deja un videoclip, regizat de Bogdan Păun. Piesa Amnesia are un mesaj special, plin de emoție, care reflectă stările prin care a trecut Roxen în ultima perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Așteptarea a luat sfârșit: „Amnesia' este piesa pe care Roxen, reprezentanta noastră în concurs, o va interpreta la Eurovision Song Contest 2021. Odată cu încheierea etapei naționale Eurovision România, juriul a decis melodia României la ediția cu numărul 65 a concursului internațional.

Piesa „Amnesia' dă voce stărilor și sentimentelor lui Roxen din ultima perioadă. Este o melodie despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese și din textul din încheierea ei: „For every scream that was not heard'.

Roxen merge la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia, care are un mesaj special: "O vreme am crezut că sunt singură". Ascultă aici melodia!Roxen merge la Eurovision 2021 cu piesa Amnesia, care are un mesaj special: "O vreme am crezut că sunt singură". Ascultă aici melodia!

„Amnesia' are un mesaj plin de emoție, iar ritmul ei dă curaj și puterea de a merge mai departe și a depăși orice obstacol sau frică. Pe grupurile de susținere a reprezentantei României la Eurovision s-a dat o 'luptă' crâncenă, părerile fiind împărțite. Cei mai mulți dintre cei care iubesc competiția Eurovision cred că Roxen va ocupa un loc fruntaș cu această piesă.

Primele declarații ale lui Roxen

„Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa Amnesia este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce.

O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în tot acest timp și m-au susținut necondiționat. Vă iubesc și așteptam cu nerăbdare să împărtășesc cu voi această piesă minunată', a declarat Roxen, odată cu risipirea emoțiilor legate de alegerea melodiei.

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:'Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma:„O frustrare, pe motive de 2 lei’

Citește și: Lora, declarații dureroase la un an de la moartea mamei sale:„M-a lăsat să-mi trăiesc greșelile. Nu am să uit niciodată când…’/

O vreme am crezut că sunt singură

'Amnezie 'a ieșit oficial acum! Pe vremuri cunoșteam o fată. În primul rând, vreau să mulțumesc tuturor că mi-au făcut din anul trecut o călătorie atât de incredibilă. Roxen este alcătuit din piese de la fiecare dintre voi. Am trăit câteva lucruri, am văzut câteva lucruri. Chiar m-am pierdut de câteva ori. Am încercat să uit totul, dar nu așa funcționează viața.

O vreme am crezut că sunt singură. Sunt obișnuită să petrec atât de mult timp în cap, încât uneori realitatea devine neclară. Mintea cuiva este un lucru foarte puternic. Vă poate face sau vă poate rupe, în funcție cu ce îl hrăniți. Nu te pregătesc neapărat la școală pentru orice fel de reflectoare. Sau o pandemie. Și oricum nu am fost niciodată un bun ascultător. Dar sper să o faci.

Îți voi cânta asta în speranța că va fi ghidul tău în cea mai întunecată oră. Dacă ai încerca să înveți ceva din toate acestea, indiferent de ceea ce spune lumea din jurul tău, ești uimitor. Așadar, umple-ți inima și mintea cu dragoste, pace și toate lucrurile frumoase care îți dau bucurie', este mesajul reprezentantei România la Eurovision 2021.

Ce vrea să transmită videoclipul piesei Amnesia

Videoclipul, regizat de Bogdan Păun, este centrat pe Roxen și sentimentele sale, portretizate de către artiști de dans contemporan. Povestea din spatele clipului este aceea a unei fete singure, care se luptă cu interiorul ei, cu stările ce-i sunt controlate de mediul exterior.

Cu toate că este în permanență înconjurată de temeri, care dețin controlul asupra ei, artista reușește să se elibereze de ele, recâștigă controlul și devine din ce în ce mai puternică și încrezătoare în forțele sale.

În clip, am încercat să redăm cât mai bine mesajul piesei și să ținem foarte mult cont de faptul că este unul personal pentru Roxen. Mă bucur de fiecare dată când lucrăm împreună și mai ales că am reînceput treaba pentru Eurovision. Ne place foarte tare ce a ieșit și sperăm că și vouă', a spus Bogdan Păun.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter