Irisha, eliminată de la Survivor România: ”Fraierilor, că m-ați votat, acum nu mai are cine să aducă puncte”

Publicat pe . Actualizat Luni, 10 mai 2021, 16:22

Irisha a fost eliminată de la Survivor România. Faimoșii a pierdut un membru al echipei. Irisha a făcut primele declarații despre experiența la Survivor, după ce a fost anunțată că drumul său în competiția din Republica Dominicană s-a încheiat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În cursa pentru eliminare au intrat Irisha și Elena Marin de Faimoși, iar de la Războinici Sorin Pușcașu și Bogdan Urucu, noul concurent. Dintre toți cei care au fost nominalizați să plece acasă, Irisha a avut cele mai puține voturi din partea telespectatorilor și a fost eliminată de la Survivor.

Irisha-eliminată-de-la-Survivor-2Irisha-eliminată-de-la-Survivor-2

Deși abia a venit în Republica Dominicană, Bogdan Urucu din echipa Războinicilor a acumulat mai multe voturi din partea publicului decât concurenta din echipa Faimoșilor. Irisha a mărturisit că îi pare rău că a fost eliminată de la Survivor și ar mai fi avut multe de demonstrat în această competiție.

„Asta este. Am visat acest moment. S-a terminat, îmi pare rau, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele.

Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insecte. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva', a spus Irisha, după ce a fost eliminată de la Survivor.

Citește și: Războinicul de care Irisha s-a îndrăgostit la Survivor: „E atât de frumos…'

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor. Irisha a locuit în Miami

Citește și: Elena Marin e apărată de iubit, după scandalul cu Raluca Dumitru de la Survivor: 'Nu am auzit-o în viața mea…'

Citește și: Cine este Bogdan Urucu de la Survivor. E polițist și model

Irisha a fost eliminată de la Survivor în urma unei strategii

Concurenta a declarat că a fost nominalizată din punct de vedere social, pentru că nu era pe aceeași lungime de undă cu toți colegii. Irisha consideră că a fost eliminată de la Survivor în urmai unei strategii făcute de Faimoși.

„Am zis că acum două săptămâni se nominaliza sportiv, acum se nominalizează pe social dintr-odată. Acum o săptămână au început băieții, Sebi și Zanni, Ralucuța, Ralucuța, nu știu ce conturi reglează ei și nu mă interesează. Faptul că nu sunt de acord cu ei sau nu halesc glumele lor de clasa 8-a îi face pe ei să creadă că am ceva cu ei. Nu, nu am nimic personal cu ei. 

Asta e, m-au votat. Cel mai important e că nu e pe criterii sportiv, acolo e bine. Nu ne înțelegem verbal, asta e partea a doua. M-am așteptat, nu sunt șocată, încep să mă obișnuiesc, e a doua oară și sper să mă salveze publicului. Dacă mă salvează o să le fiu recunoscătoare, dacă plec, o să mă uit din exterior de acasă și o să le zic, fraierilor, că m-ați votat, acum nu mai are cine să aducă puncte, în spirit de glumă', declara Irisha, după ce a fost eliminată de la Survivor.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton