Elena Marin e apărată de iubit, după scandalul cu Raluca Dumitru de la Survivor: ”Nu am auzit-o în viața mea...”

Publicat pe

După ce a izbucnit un scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru la Survivor, iubitul coregrafei sare în apărarea ei. Andrei îi ține partea logodnicei sale, Elena Marin, și consideră că este atacată de colegi fără motiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a fost mereu în centrul discuțiilor în competiția de la Survivor. După ce s-a certat cu Zanni, se pare că Raluca Dumitru a fost deranjată de colega ei și chiar a amenințat-o cu bătaia. Andrei, iubitul coregrafei, a avut o primă reacție, după ce a văzut la televizor ce se întâmplă cu Elena.

Elena Marin e apărată de iubit, după scandalul cu Raluca Dumitru de la Survivor: 'Nu am auzit-o în viața mea...'Elena Marin e apărată de iubit, după scandalul cu Raluca Dumitru de la Survivor: 'Nu am auzit-o în viața mea...'

„E foarte simplu, avem acolo un grup care se exprimă de patru luni. Săptămâna trecută chiar am văzut când ei fugeau după Elena și Ștefan să vadă ce vorbesc și așa, chiar dacă sunt cenzuri, l-am auzit pe Zanni folosind un cuvânt obscen către Irisha. Ei vorbesc așa acolo, cu toții și poate să confirme toată lumea asta. S-au mai auzit chestii și se văd. Elena nu e genul ăsta, pe Elena nu am auzit-o în viața mea, de 7 ani de câți o cunosc, nu am auzit-o vreodată să folosească cuvântul „fă', Elena nu are glume de genul ăsta, Elena nu folosește cuvinte obscene și este exclusă de grup din cauza asta. În momentul în care ești într-o echipă și toți își permit anumite glume pe care tu nu ți le permiți toată viața, nici să le faci, nici să le primești, automat excluzi, ceea ce, din punctul meu de vedere, eu o felicit.', a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin. 

Elena Marin de la Survivor este apărată de iubit în conflictele pe care le are. Andrei a fost invitat în platoul de la Teo Show, unde a declarat că logodnica lui nu are un comportament inadecvat și nici nu vorbește vulgar.

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru. Care era relația dintre ele înainte de Survivor. „Conflictul va dura pentru că…'

Citește și: Cum arată Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, cu puțin timp înainte să nască

Citește și: Ana Porgras, reacție neașteptată după ce Sindy a fost eliminată de la Survivor: 'Le rupea în două pe Faimoase'

Citește și: Războinicul de care Irisha s-a îndrăgostit la Survivor: „E atât de frumos…'

Raluca Dumitru a amenințat-o pe Elena Marin la Survivor

În ediția de aseară, 6 mai, a emisiunii Survivor România, de la Kanal D, a izbucnit o ceartă între Elena Marin și Raluca Dumitru.

Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici… Când ieșim din emisiune, Elena’,  a spus Raluca Dumitru.

Ooo, serios?! Asta e o amenințare! (…) Să îmi fie frică să merg prin București, ca să nu mă bată Raluca’, i-a răspuns Elena Marin, la Survivor România.

Elena Marin a afirmat că, odată ce va ieși din competiție, ea va lăsa toate conflictele în jungla din Republica Dominicană. Pe de altă parte, Raluca Dumitru spune că nu are nimic personal cu Faimoasa, doar că o deranjează dramatizarea.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă