Ana Porgras, reacție neașteptată după ce Sindy a fost eliminată de la Survivor: ”Le rupea în două pe Faimoase”

Publicat pe

Ana Porgras a avut o reacție, imediat ce Sindy a fost eliminată de la Survivor. Deși au fost în echipe concurente, Faimoasa a avut numai cuvinte de laudă la adresa Războinicei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Echipa Războinicilor a mai pierdut un membru, după ce Sindy a fost eliminată fiind cea mai puțin votată de telespectatori. Ana Porgras din echipa Faimoșilor a fost și ea eliminată în urmă cu câteva săptămâni și a avut o primă reacție când a aflat că adversara ei a plecat acasă. Deși mulți nu se așteptau la aceste cuvinte, Ana Porgras a avut numai cuvinte de laudă pentru Sindy, ba chiar a spus că le bătea pe traseu pe fetele rămase la Survivor.

Ana Porgras, reacție neașteptată după ce Sindy a fost eliminată de la Survivor: 'Le rupea în două pe Faimoase'Ana Porgras, reacție neașteptată după ce Sindy a fost eliminată de la Survivor: 'Le rupea în două pe Faimoase'

„Sindy a ieșit din competiție. Mie, sincer, îmi pare rău de ea. Eu cât am fost în competiție și am concurat cu ea a fost WOW pentru mine. Era super forță pe traseu și chiar alerga pe traseu. Dacă mai avea timp să se refacă, era chiar WOW, le rupea în două pe Faimoase. Mie îmi pare rău de treaba asta, dar ăsta e adevărul', a declarat Ana Porgras, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Sindy vorbeste în premieră despre problema de sănătate care i-a afectat vocea: „Mi s-a spus că am cancer” /INTERVIU

Citește și: Cum arăta Sindy, înainte de Survivor. Războinica a pozat sexy

Citește și: Ce sex are bebelușul cuplului Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. Modul inedit în care au făcut anunțul

Citește și: Cătălin Moroșanu a fost prins băut la volan și a rămas fără permis. Ce alcoolemie avea

Sindy a fost eliminată de la Survivor România

Competiția s-a încheiat pentru concurenta din echipa Războinicilor. Sindy a fost eliminată de la Survivor, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului. După ce Maria Chițu, Albert Oprea și Andrei Dascălu au ieșit favoriții publicului, Sindy, Sorin Pușcașu și Marius Crăciun au intrat automat în cursa pentru eliminare.

„Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor. Sunt bucuroasă că am reușit să ajung până aici, mi-am dorit mult să ajung la această competiție.

O să plec cu capul sus. Nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu am nicio problemă. Câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Mi-a plăcut, a fost frumos.  Mă duc acasă la ai mei, oricum mă așteaptă. Am primit acel video și au spus că mă așteaptă, au avut și ei o presimțire, pentru că telepatia noastră e foarte puternică.

Nimic nu e mai important decât familia pentru mine, mă gândeam că pot să stau mai mult timp departe de familia mea.. Chiar înainte să vin le-am spus părinților că m-aș muta într-un loc exotic, dar aici am realizat că nu a m-aș muta nici măcar din oraș, să nu-i pot îmbrățișa, să vorbim doar la telefon e nimic. O să apreciez totul mult mai mult când ajung acasă', a spus Sindy înainte să-și ia rămas bun de la colegi.

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter