Monica Anghel, primele declarații după moartea fostului soț: ”Ultima oară când am vorbit cu el...”

Publicat pe

Monica Anghel face primele declarații, după ce fostul ei soț, medicul Andrei Carandino, a murit. Deși s-au despărțit de mai bine de 16 ani, vedeta a fost în stare de șoc când a primit vestea cea tristă despre bărbatul cu care a fost căsătorită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva zile, Monica Anghel primea o veste care a șocat-o. Andrei Carandino, fostul soț al vedetei, s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani din cauza unor probleme de sănătate. Chiar dacă divorțaseră în anul 2005, cei doi rămăseseră în relații bune.

Monica Anghel, primele declarații după moartea fostului soț: 'Ultima oară când am vorbit cu el...'Monica Anghel, primele declarații după moartea fostului soț: 'Ultima oară când am vorbit cu el...'

'Ultima oară când am vorbit cu el, dădea semne că își va reveni, erau semne bune când am stat de vorbă. Din păcate, a făcut o decompensare și a murit. Nu pot să dau prea multe detalii, nu ar fi elegant din partea mea să spun anumite lucruri. Soția lui, Ingrid, este cea care trebuie să vorbească și mă îndoiesc că este momentul oportun pentru asemenea lucruri', a declarat Monica Anghel pentru Fanatik.

Vedeta a vorbit foarte frumos despre primul ei soț și a declarat că este o mare suferință pierderea lui. 'Nu vorbim doar de pierderea pe care o resimțim noi, cei care l-am cunoscut bine, ci și de o pierdere pentru lumea medicală și pentru pacienții săi. Nu pot să spun pe cât de multă lume a ajutat și cât bine a făcut', a mai declarat Monica Anghel.

Monica Anghel este alături de Ingrid, soția medicului Andrei Carandino. 'Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat. Normal, sunt alături de Ingrid, o susțin, dar nu pot să spun mai multe lucruri cu privire la problemele lui de sănătate, nu se cuvine', a mai mărturisit vedeta.

Citește și: Boala care a determinat-o pe Monica Anghel să slăbească urgent 25 de kilograme

Citește și: Trauma prin care a trecut Monica Anghel după operația la coloană: 'Nu puteam să merg, începeam să plâng în mașină'

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație: „Ăsta e adevărul!'/ EXCLUSIV

Citește și: Andra a dezvăluit de ce a plecat de la Vocea României: „Producătorii mi-au promis că…'

Andrei Carandino a murit la 61 de ani

Fostul soț al Monicăi Anghel era specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, doctor în știinte medicale, cu un master în Managementul Serviciilor de Sănătate era șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie din București, și a murit vinerea trecută, pe 7 mai 2021.

Se pare că problemele lui de sănătate erau unele mai vechi, anul trecut suferind și o ruptură de aortă. „În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carantino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie, a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!', a scris jurnalista despre decesul medicului, primul soț al artistei Monica Anghel.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter