Încep preselecțiile pentru X Factor 2021! Ce condiții trebuie să îndeplinească viitorii concurenți

Publicat pe

Așteptarea a luat sfârșit! Antena 1 a anunțat că au început pregătirile pentru sezonul 10 al emisiunii X Factor. X Factor 2021 se anunță a fi un sezon plin de surprize, iar cei care consideră că au „factorul X' se pot înscrie pe casting.a1.ro și să pornească în aventura vieții lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vești bune pentru fanii emisiunii X Factor. Producătorii au început deja pregătirile pentru sezonul 10, după ce sezonul 9 al emisiunii a fost un real succes. Cei care își doresc să participe și sunt de părere că au „factorul X' sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro.

Încep preselecțiile pentru X Factor 2021! Ce condiții trebuie să îndeplinească viitorii concurențiÎncep preselecțiile pentru X Factor 2021! Ce condiții trebuie să îndeplinească viitorii concurenți

Totuși, concurenții care se înscriu la X Factor 2021 trebuie să îndeplinească și un set de condiții. În primul rând, aceștia trebuie să fi împlinit 14 ani. De asemenea, persoanele care sunt minore trebuie să vină însoțite de un reprezentant legal la audiții. Audițiile vor avea loc doar în București.

Citește și: Teo Costache, eliminat la cerere de la Chefi la cuțite, sezonul 9:„Nu-mi pare rău'

Citește și: Andra a dezvăluit de ce a plecat de la Vocea României:„Producătorii mi-au promis că…'

Citește și: Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin, la Survivor:„Am mințit, m-am simțit jignit'

Citește și: Agresoarea Cristinei Joia, condamnată la închisoare cu suspendare.Ce daune morale trebuie să plătescă

Au început preselecțiile pentru X Factor 2021

Cu siguranță și sezonul 10 al emisiunii X Factor va fi unul plin de surprize și povești de viață inedite. În ceea ce îi privește pe jurați, cel mai probabil aceștia vor fi reprezențati, în continuare, de Ștefan Bănică, Delia, Florin Ristei și Loredana Groza.

 Ediția trecută a emisiunii X Factor a fost una plină de surprize, de voci incredibile, dar și de povești de viață care au ajuns la sufletele celor de acasă. Ei bine, X Factor 2021 își propune să fie poate și mai palpitant și plin de surprize decât sezonul 9.

Cine a câștigat X Factor, sezonul 9

În sezonul trecut, Loredana Groza, Delia, Florin Ristei și Ștefan Bănică au știut de la început ce grupe de vârstă vor intra sub mentoratul lor. Finaliști pe care i-au ales au fot Adrian Petrache în grupa Loredanei, Andrada Precup în grupa lui Ștefan Bănică, Sonia Mosca în grupa Deliei, iar Super 4 a fost prima trupă care, în istoria X Factor România, a ajuns în finală. Mentorul trupei a fost Florin Ristei.

Publicul a ales, iar Andrada Precup a fost cea mai votată dintre concurenți. Aceasta a câștigat a câștigat ediția X Factor 2020 și premiul de 50.000 de euro. Ștefan Bănică a avut mare încredere în Andrada Precup și a fost convins că va impresiona prin vocea ei, lucru care s-a și întâmplat.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter