Gabriela Porumbel a fost eliminată de la Chefi la cuțite. A părăsit competiția în lacrimi: ”Am dorit întotdeauna să-mi depășesc condiția”

Publicat pe

Gabriela Porumbel, alintată de colegi Porumbița, a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Concurenta a părăsit competiția plângând. Gabriela Porumbel făcea parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu și intrase la duel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chef Florin Dumitrescu a fost foarte dezamăgit de preparatul Porumbiței de la duel. Gabriela Porumbel a făcut o rețetă pe bază de pepene cu couscous, care, din păcate, nu a ajutat-o și a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Echipa lui chef Florin Dumitrescu a ajuns la duel alături de echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. La proba de duel, concurenții au avut de făcute salate.

Gabriela Porumbel a fost eliminată de la Chefi la cuțite. A părăsit competiția în lacrimi: 'Am dorit întotdeauna să-mi depășesc condiția'Gabriela Porumbel a fost eliminată de la Chefi la cuțite. A părăsit competiția în lacrimi: 'Am dorit întotdeauna să-mi depășesc condiția'

Gabriela Porumbel nu s-a ridicat la așteptările chefilor cu preparatul pregătit și a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Când a primit vestea, concurenta a izbucnit în lacrimi.

„Am dorit întotdeauna să-mi depășesc condiția. Niciodată nu mi-a plăcut unde am lucrat, în restaurantele astea românești, dar nevoia te împinge. Nu întotdeauna poți să faci ce-ți place. N-am vrut să rămân la sălățica aia de roșii asortată', a explicat plângând Gabriela Porumbel.

Chef Florin Dumitrescu a fost uimit când a văzut cine pleacă acasă: „Ce-a fost în capul tău?! De ce să faci așa ceva?! 45 de minute să faci o salată și tu tai o bucată de pepene și faci cușcuș. Puteai să faci o mizerie de salată asortată'.

Citește și: Cine este Gabriela Porumbel de la Chefi la Cuțite. Fetița ei are autism

Citește și: Scandal între Keed și Elena Matei, la Chefi la cuțite. „Ești o perversă'

Citește și: Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite recunoaște că a început de la munca de jos: „Am lucrat la alimentară”. Ce salariu avea

Citește și: Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia, la un pas de bătaie, la Chefi la cuțite. „Cine ești tu să…”

Citește și: Dramele din viața lui Dan Bittman. Tatăl său a murit când se afla pe scenă: „O tragedie'

Cine este Gabriela Porumbel, concurenta eliminată de la Chefi la cuțite

Gabriela Porumbel are 29 de ani și de meserie este bucătar. Concurenta care și-a câștigat un loc în echipa lui Florin Dumitrescu lucrează încă din adolescență, de când avea 16 ani. Pasiunea pentru bucătărie a moștenit-o de la mama ei, a povestit chiar ea în audițiile de la Chefi la cuțite.

Gabriela Porumbel de la Chefi la cuțite nu este căsătorită, dar are o relație stabilă de mai bine de zece ani. Concurenta este și mamă, are o fetiță în vârstă de cinci ani. Micuța a fost diagnosticată cu autism, iar părinții au depus toate eforturile pentru ca Antonia Maria să primească tratamentul de care avea nevoie.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter