Scandal între Keed și Elena Matei, la Chefi la cuțite. „Ești o perversă”

Publicat pe

Se încing spiritele la Chefi la cuțite. Keed, din echipa lui Florin Dumitrescu și Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea, și-au aruncat replici dure în ediția de duminică. Totul s-a întâmplat în timp ce așteptau să vadă care sunt punctele pe care le vor primi de la jurați în urma prepratului lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Proba de duminică seară de la Chefi la cuțite, emisiune difuzată de Antena 1, a fost „Steak'. După ce toate cele trei echipe au gătit, cei 11 degustători au decis care este farfuria câștigătoare. Ei bine, în timp ce așteptau verdictul juraților, Keed și Elena Matei și-au aruncat o serie de cuvinte grele.

Scandal între Keed și Elena Matei, la Chefi la cuțite. „Ești o perversă'Scandal între Keed și Elena Matei, la Chefi la cuțite. „Ești o perversă'

Concurentul din echipa lui Chef Florin Dumitrescu a numit-o „perversă' pe concurenta din echipa lui Chef Sorin Bontea.

Dă-i drumul de aici și vezi-ți de treaba ta de perversă. Ești o perversă, vezi-ți de treaba ta și de echipa ta. Dat fiind faptul că în acest concurs există o miză… Nici nu vrea să o mai văd', a spus Keed la Chefi la cuțite.

Elena Matei este foarte determinată să arate cât este de ambițioasă și își dorește să ajungă cât mai departe la Chefi la cuțite. Aceleași sentimente le are și Keed, iar caracterele puternice dau naștere unor discuții în contradictoriu între ei.

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite.Ascunde o mare dramă

Citește și: Rikito Watanabe, îndrăgostit de Elena Matei, la Chefi la cuțite.”Mi-a căzut cu tronc”

Citește și: Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite.E cântăreț

Citește și: Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite recunoaște că a început de la munca de jos:”Am lucrat la alimentară”. Ce salariu avea

Echipa lui Florin Dumitrescu a câștigat proba

Echipa căștigătoare a fost cea a lui Florin Dumitrescu. Echipa verde și echipa mov au intrat la duel și concurenții au trebuit să gătească la Chefi la cuțite câte un preparat care să se potrivească la masă cu un pahar de vin.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost dați pe spate de preparatele concurenților, însă cineva trebuia să plece acasă. Farfuria Mirelei din echipa lui Cătălin Scărlătescu a obținut doar șase punte. 

Totuși, chiar dacă aceasta trebuia să plece acasă, Florin Dumitrescu a făcut un gest care l-a emoționat și pe Scărlătescu. Acesta și-a folosit amuleta și a salvat-o pe Mirela. Astfel, concurenta s-a întors în echipa albastră. Florin Dumitrescu a vrut să își țină promisiunea pe care i-a făcut-o în momentul în care l-a luat pe Florin din echipa lui Cătălin Scărlătescu. La acel moment, celebrul bucătar i-a promis Mirelei că, dacă va pleca din concurs, va pleca din echipa albastră, nu din cea mov.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter