Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară nu a venit la înmormântarea ei! A evitat orice contact cu familia acesteia

Publicat pe

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară, care a încetat din viață, după o lungă suferință, în ajunul Crăciunului, nu a venit la înmormântare și, mai mult, a avut aceeași atitudine pe tot parcursul perioadei în care soția lui a fost în suferință!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost marele absent la înmormântare, soția lui, care s-a stins din viață în noaptea de dinainte de Ajunul Crăciunului, fiind condusă pe ultimul drum de familie, colegi și prieteni.

Pianistul Codrin Nicoră nu numai că nu a venit să-și ia rămas-bun de la cea care i-a fost soție, ci nu a participat nici la priveghi, iar în perioada în care mezzosoprana a suferit nu i-a fost alături. După ce artista a căzut pe scări, în luna mai a acestui an, soțul său ar fi evitat orice contact cu familia ei, spun apropiații, conform bzi.ro.

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară nu a venit la înmormântarea ei! A evitat orice contact cu familia acesteiaSoțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară nu a venit la înmormântarea ei! A evitat orice contact cu familia acesteia

Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară nu a participat la înmormântare, dar i-a trimis o coroană!

Mezzosoprana s-a stins, din păcate, la mai bine de 7 luni de când a suferit un accident, în propria locuință, care a ridicat multe semne de întrebare, soțul ei fiind suspectat în privința condițiilor în care s-a produs tragedia. Soțul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară nu a venit însă la înmormântare, aceasta fiind condusă pe ultimul drum de către familie, prieteni și colegii de la Opera Națională din Iași, de altfel și cei care au avut grijă de ea după tragicul accident. Deși nu a venit la înmormântare și nici măcar la priveghi nu a participat, Codrin Nicoară a trimis, în schimb, o coroană de flori laceremonie.

Faptul că evită în continuare orice contact cu familia artistei alimentează suspiciunile care planează asurpa sa încă din ziua accidentului, deși apropiații săi i-au motivat absența… Conform acestora, Codrin Nicoară nu s-ar fi simțit prea bine în ziua înmormântării, mai notează sursa citată.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu” este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

Apropiații Mariei Macsim Nicoară nu cred că a fost un accident!

Maria Macsim Nicoară a murit la vârsta de 52 de ani, în noaptea de 23 decembrie spre 24. Mezzosoprana a ajuns la Spitalulul de Neurochirurgie din Iași pe 9 mai, după ce a căzut pe scările din casa în care locuia. Cel care a găsit-o inconștientă a fost chiar soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, acesta a chemat de urgență ambulanța.

Maria Macsim Nicoară a suferit mai multe operații, iar ultima a fost pe 9 septembrie 2020. Medicii Spitalului Nicolae Oblu din Iași afirmau la acea dată că starea ei este una stabilă şi că a trecut cu bine de operaţie. Mezzosoprana din Iași se afla acasă, unde era îngrijită de familie.

Apropiații artistei, care au participat la înmormântare, au însă propria ipoteză despre decesul mezzosopranei, aceștia fiind convinși că nu a fost vorba despre un accident. Pe de altă parte, aceștia realizează că este aproape imposibil de dovedit că Maria Macsim nicoară ar fi fost împinsă pe scări de către soțul ei.

Cu toate acestea, dă mult de gândit faptul că, între momentul în care și-a găsit soția căzută pe scări, în jurul orei 23, în vila lor, și cel în care a sunat la Slavare au trecut 8 ore! Deși mezzosoprana era clar în stare gravă, soțul ei a dus-o într-o cameră, unde a lăsat-o să zacă în pat, în agonie, până dimineața. Chiar dacă relațiile lor se răciseră și se pregăteau de divorț, gestul este unul greu de înțeles…

Uimitor a fost și faptul că, deși pozau într-o familie-model, soțul artistei a declarat că Maria Macsim Nicoară a căzut pe scări după ce consumase o cantitate importantă de alcool. Acesta a povestit că a găsit urme de vomă la capătul scărilor, semn că soției sale i s-a făcut rău înainte să cadă. Mărturiile colegilor săi, care spuneau că mezzosoprana venea la spectacole plină de vânătăi, nasc niște semne de întrebare cu privire la tristul deznodământ, însă, evident, este o teorie aproape imposibil de probat…

Foto: Facebook, bzi.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter