Scandal între Florin Zamfirescu și George Burcea, pe Facebook: "Joacă prin paturi rol de Casanova"

Publicat pe

Replica lui George Burcea nu a întârziat să apară după ce actorul Florin Zamfirescu l-a atacat într-o postare pe Facebook, considerată nepotrivită chiar și de fanii lui. Zamfirescu și-a întrebat, ironic, fanii dacă știu cine este George Burcea, acesta din urmă reamintindu-i că i-a fost chiar elev.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, pe pagina sa de Facebook, actorul Florin Zamfirescu (71 de ani) s-a întrebat cine e George Burcea și l-a catalogat pe iubitul Vivianei Sposub „actor” cu ghilimele.

Dragilor, cine este actorul' George Burcea? Ce roluri a jucat in scurta-i carieră? Joaca prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet şi nu am găsit niciun actor cu numele asta. De ce jigniţi aceasta breasla? Nu mai aveţi nevoie de ea?”, a notat Florin Zamfirescu.

Scandal între Florin Zamfirescu și George Burcea, pe Facebook: "Joacă prin paturi rol de Casanova"Scandal între Florin Zamfirescu și George Burcea, pe Facebook: "Joacă prin paturi rol de Casanova"

Replica lui George Burcea nu a întârziat să apară, după ce chiar mai mulți prieteni virtuali ai actorului din „Moromeții” i-au reproșat acestuia că este deplasată postarea.

Ziua bunã, domnule profesor Florin Zamfirescu si sãrbãtori cu sãnãtate, liniste si întelepciune sa aveti. Dacă nu mă anunța un coleg de postarea Dv, nu o vedeam nici în următorii 10 ani – când probabil avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi, dar ghinionul Dv s-a numit actorul Gigi și implicit eu, ,, actorul' George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai Dv colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care Dv vă pregăteați de o pensionare ușoară, domnule.

Să fiu mai exact, se întâmpla în 2015, stimabile, iar de atunci am fãcut și eu ce am putut și să știți că sunt mândru de mine și chiar țin capul sus, nu ca alții de la institut care n-au știut decât să-l vandalizeze, iar mai apoi să-l abandoneze.

Domnule profesor, am și filmat împreună la un moment dat, dar vă înțeleg atât bătrânețea, cât și nepăsarea către colegi sau viitori colegi pe care i-ați antrenat chiar Dv, domnule. Din păcate, la facultate tronează de mulți ani atât incapacitatea celor care conduc și predau la această institutie, cât și lipsa de sânge în instalație pe care cu toții ar fi trebuit cumva, cândva…..să îl dețină.

Bineinteles ca daca acesti profesori vin plini de frustrare la facultate, vor face fix o bãsinã cu acesti copii, caci  am vazut cu proprii ochi cum încrâncenarea colegilor dv ( profesorii), bãtea  statutul de tutore pe care acestia aveau OBLIGATIA sã si-l asume, caci erau platiti de stat sau chiar de noi. Nu as dori sã scriu mult nici despre nepotismul care a tronat zeci de ani, stimabile. ', a scris George Burcea pe Facebook.

George Burcea a vorbit și de nepotismul care se practică în branșă

Nepotism dus la cote maxime si care, domnule profesor, in loc sã facã din nou generatii de aur, i-au distrus, domnule. Pe româneste, si-au batut joc de scândurã, de breaslã si de copii. Au fost profesori care n-au jucat 1 spectacol in viata lor, dar care au predat ACTORIE, domnule. Ca si cum eu, ,,actorul' George Burcea…acest Casanova de România, as merge de mâine sã predau la facultatea de medicinã veterinarã.

Sunt sigur cã dupã o primã interventie a mea, animalul s-ar întâlni cu bunicul, care fix anul acesta împlineste 7 ani de când s-a dus. Asadar, animalul ar muri, iar eu as continua sa practic aceasta meserie, caci în Romania este normal, nu-i asa? Exact ca la facultate – operatie reusitã, pacient decedat. Sau de exemplu, eu, ,,actorul George Burcea', de mâine m-as implica în politicã, asa cum multi colegi din ramura noastrã, domnule, o fac si o fac prost si pe bani. Multi. Ca la facultate.

George Burcea, ironic la adresa actorilor care „nu ies la pensie'

Ahhh si app de bani. Poate le transmiteti colegilor dv iesiti la pensie sau nu, dar care încã mãnâncã banii statului din teatre, ca ar fi timpul sã se retraga in liniste la munte si sa-i lase si pe  amãrâtii astia tineri pe care Dv i-ati antrenat, – ,, sã mãnâncã sî gurili' lor o pâine ( sunt sigur cã vocabularul il stiti de la telenovele ). Domnule profesor, sunt o multime de actori trecuti de 50-60 de ani care au un spectacol în ultimii 10 ani si pe care îl joaca rar…ca ori nu se vinde, ori au dublurã, dar domnii încaseazã cascavalul la finalul lunii de la teatru. Si e cascaval mult, domnule. Stiu sigur cã v-ati prins 😜.

Eu în 5 ani de activitate am mai multa treabã decât anumiti actori ,, mari' ai României care trândãvesc la teatre pe bani grei. Diferenta? Ei joaca 1 data pe an, dar incaseaza lunar, iar eu joc saptamanal si încasez ciuciu ( deocamdatã). Dar iubesc acest ciuciu de la teatru, caci eram constient ca nu de aici fac bani ca sa mã intretin – Dv puteti sã mi ,, chonfhirmati cum merge treburili pe la  Teveu, locul cu cashhh'.

Sã mai vorbim si de sãlile de repetitii inexistente în cadrul facultatii? De plimbarea de la Palat pânã la nush ce bodegã de salã pentru 2-3 ore de repetitii pânâ vine urmatoarea grupa? De posibilitate 0 de a continua unele spectacole asezate foarte bine în anii 3 sau 5? De directorii de teatre care sunt pusi asa…..stiti Dv ( avem exemplu recent la un teatru mare).  Sau doriti sa vorbim despre cei care au condus mult timp ,, barca'  si au facut pentru ea fix un rahat puturos? As dori sã sa va transmit luciditate, sanatate si liniste. Sa fiti linistit si împãcat cã unele generatii pleacã, iar altele sunt gata sã vinã dupã celelalte. Stati linistit, ca si nouã ne va veni rândul.

Citește și:

Actorul Florin Zamfirescu, acuzații grave după moartea soacrei sale: „Au trântit-o pe scările unui spital şi în 2-3 ore a murit”

Reacția actorului Florin Zamfirescu, după ce s-a anunțat că a murit: „În felul acesta aflu și eu cum reacționează prietenii…”

Florin Zamfirescu, mărturisiri despre viața alături de cea de-a patra soție: „O prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea”

„Acesta este un pamflet!”

Cu mesajul postat de Dv mi s-a confirmat încã o datã faptul cã indiferent cât de bun, frumos si talentat ai fi în tinerete, bãtrânetea combinatã cu nemultumirile vietii, te duc într-o zonã destul de sensibilã. Imi pare rau pt Dv. Stimabile, as mai scrie multe lucruri, dar ma opresc si nu de teamã sau de rusine, ci din dorinta de a-mi pastra energie si pentru lucrurile care chiar conteaza cu adevarat pentru mine.

Doresc sã vã multumesc din inimã cã în prag de sarbatori ,,m-ati dus din nou' în facultate ca sa resimt atitudinea urâcioasã, frustrarea, nemultumirea si/ sau nepãsarea profesorilor care au tupeul sã predea de pe scaunele pe care au stat cândva ,, monstrii frumosi' ai teatrului si filmului românesc. ,, Sãrbãtori în continuare', domnule profesor 😜😘 Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare ☺️ Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare”, și-a încheiat George Burcea mesajul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter