Florin Zamfirescu, mărturisiri despre viața alături de cea de-a patra soție: "O prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea"

Publicat pe

Florin Zamfirescu pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea, după trei căsnicii eșuate. Actorul în vârstă de 71 de ani și-a găsit fericirea alături de Daciana, a patra soție, care îi poartă de grijă de șase ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Florin Zamfirescu a trecut printr-un divorț dureros de Cătălina Mustață, singura fostă parteneră cu care nu a rămas în relații bune: „Eu sunt prieten cu fostele mele neveste, cu ea nu pot să fiu prieten. Am încercat, nu răspunde la salut, nu de când ne-am despărțit, de când mi-a furat și mi-a vândut mașina. Cred că a făcut un schimb. Ea în final a declarat că toată casa aia e făcută din banii ei. Și i-am spus: da, dar tu ai făcut casa din banii tăi pe terenul meu și știi că terenul înghite casa’, a declarat actorul în urmă cu ceva timp.

Citește și: Ce mari s-au făcut cele trei fete ale lui Pavel Bartoș:„Au moştenit-o pe soţia mea la minte şi la frumuseţe!'

Florin Zamfirescu a avut o viață sentimentală tumultoasă, presărată cu scandaluri, agitație și nu mai puțin de trei divorțuri. Acum, pare că lucrurile s-au așezat în favoarea lui, căci, pentru el, cea de-a patra soție este ca o binecuvântare, care i-a adus liniștea și pacea mult dorite.

Citește și: Anamaria Prodan, prima reacție despre cazurile de coronavirus din familie:„Și-au pus măști, s-au protejat'. Cum s-au infectat unchiul și mătușa impresarei

Florin Zamfirescu: „Actuala mea soţie are grijă de-adevăratelea de mine”

Daciana este medic de familie. Cei doi au o frumoasă relație de 6 ani și locuiesc împreună la Mogoșoaia.

„Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii”, a declarat Florin Zamfirescu pentru Click!

Citește și: Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară.Totul a fost ținut secret, după infidelitatea artistului

Soția, care este și medic, a contribuit la schimbarea totală a stilului de viață al actorului, printre cele mai importante „realizări” numârându-se faptul că a reușit să-l determine să se lase de fumat, după 45 de ani de viciu.

„Eu nu mergeam la medic, nu aveam grijă de sănătatea mea. Acum se ocupă Daciana de tot. Ea are grijă să iau pastilele, pentru că depind de ele. Eu sunt mai uituc și chiar am întrebat-o pe Daciana ce se poate întâmpla dacă uit să le iau. Și mi-a spus pe șleau: <>. Eu o prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea”, a mai povestit actorul.

Citește și: Andreea Esca, primele declarații despre starea ei de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta de la ProTV:'Nu e niciun secret, nu e nicio rușine'

Florin Zamfirescu, mărturisiri despre viața alături de cea de-a patra soție: "O prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea"Florin Zamfirescu, mărturisiri despre viața alături de cea de-a patra soție: "O prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea"

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter