Ce spune Ilinca Vandici despre prima căsătorie a lui Andrei Neacșu: ”Noi am început această relație fiind...”

Publicat pe

Puțini știu că soțul Ilincăi Vandici a mai fost căsătorit, iar vedeta a preferat să nu vorbească prea des despre trecutul lui Andrei Neacșu. Prezentatoarea de la 'Bravo, ai stil' a hotărât acum să spună lucrurilor pe nume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andrei Neacșu nu se află la prima căsătorie, iar înainte de Ilinca Vandici a căsătorit cu Alexandra Corina Bocagiu. Vedeta de la Kanal D pare nu a fi deloc deranjată că nu a fost prima femeie pe care soțul ei a dus-o în fața ofițerului Stării Civile.

'Nu a contat absolut deloc. Noi am început această relație fiind foarte sinceri unul cu celălalt. Fiecare are o experiență de viață, un trecut cu care sunt de acord. Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit până în acel moment.', a declarat Ilinca Vandici pentru redactia.ro.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo: „Aveam 18 ani”. Ușa i s-a „deschis” după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

Cine este fosta soție a lui Andrei Neacșu, actualul soț al Ilincăi Vandici

Alexandra Corina Bocagiu este nașa mică a lui Florin Pandele, soțul Gabrielei Firea. Andrei Neacșu și Alexandra au fost împreună timp de 3 ani, apoi s-au despărțit.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față: „După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft”/ EXCLUSIV

Ce spune Ilinca Vandici despre prima căsătorie a lui Andrei Neacșu: 'Noi am început această relație fiind...'Ce spune Ilinca Vandici despre prima căsătorie a lui Andrei Neacșu: 'Noi am început această relație fiind...'

La scurt timp după ce au decis să se despartă, cei doi s-au împăcat și s-au căsătorit în septembrie 2015. Din păcate, infidelitatea lui Andrei Neacșu a condus la doar câteva luni la divorț.

Alexandra a fost deputat PSD Ilfov în anul 2015, pe când avea doar 27 de ani, până în luna februarie a lui 2019.

Citește și interviul integral pe redactia.ro

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter