Raluca Dumitru, eliminată de la Survivor: "Am realizat că nu sunt atât de puternică"

Publicat pe

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor după ce, în cursa pentru votul publicului, a primit cele mai puține voturi. Faimoasa a fost nominalizată spre eliminare de Elena Marin, iar drumul ei în competiția din Republica Dominicană a ajuns astfel la final.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor, după ce a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului. În această cursă au intrat, alături de ea, și Ștefan Ciuculescu, de la Faimoși, și Marius Crăciun și Andrei Dascălu, de la echipa Războinicilor. Raluca a fost nominalizată spre eliminare de Elena Marin, iar parcursul ei în competiția din Republica Dominicană a ajuns la final.

Raluca Dumitru, eliminată de la Survivor: "Am realizat că nu sunt atât de puternică"Raluca Dumitru, eliminată de la Survivor: "Am realizat că nu sunt atât de puternică"

Raluca Dumitru, eliminată de la Survivor

Raluca Dumitru a fost eliminată de la Survivor și, în pofida faptului că a fost nominalizată de Elena Marin, concurenta nu este supărată pe colega ei de echipă. Faimoasa se simte recunoscătoare pentru parcursul său în competiția din Republica Dominicană și se consideră norocoasă pentru toată experiența trăită.

Citește și: Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor: „Fetița mea, te iau de cozile alea…'

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Elena Marin și Raluca Dumitru: „Conflictul va dura pentru că…'

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor, acuzată că generează conflicte în echipa Faimoșilor: „E foarte falsă”

Citește și: În ce relație a rămas Smiley cu membrii trupei Simplu: „Fiecare dintre noi a privit înspre o direcție „/ EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Teo în timpul interviului cu Larry Hagman, alias JR din Dallas: „Mi-a pus microfonul pe masă…'

„Nu știu ce să zic. Mă bucur că am făcut parte din această experiență. Este o experiență de neuitat în care am învățat foarte multe și sper să rămânem așa și acasă. Să nu ne schimbăm că trec două luni și apoi revenim la noi cum eram înainte. Am venit într-un moment în care nu eram mulțumită, nu știam pe care drum s-o iau și acum tind să cred că sunt norocoasă cu ce am acasă. Mă consider o persoană norocoasă', a mărturisit Raluca Dumitru, după ce a fost eliminată de la Survivor.

De ce a nominalizat-o Elena Marin pe Raluca la Survivor

Elena Marin a trimis-o pe Raluca Dumitru în cursa spre eliminare motivând că Faimoasa este cel mai slab pregătită din punct de vedere sportiv.

„E greu pentru că am rămas foarte puțini și o să încerc să fiu corectă. O să încerc să nu mă iau după lucrurile rele care s-au întâmplat sau după ce am avut de împărțit din punct de vedere social. Nu am să dau în cei vechi cu care am suferit de la început și nominalizarea mea o voi face din punct de vedere sportiv. În această seara am s-o nominalizez pe Raluca', a spus Elena Marin.

Cu toate acestea, tensiunile dintre cele două concurente, inclusiv în seara eliminării, nu le-au scăpat celor din jur… Iar Elena Dumitru a mărturisit că se aștepta ca Elena Marin să o nominalizeze pe ea în cadrul competiției.

„Mă așteptam să fiu nominalizată de Elena dacă va fi favorită. Eu mă simt norocoasă că am ajuns până aici în competiție. Aici mi-am înfruntat foarte multe frici și am învățat multe lucruri. Când eram acasă, mă consideram o persoană puternică, aici am realizat că neavând prietenii lângă mine nu sunt atât de puternică. Sper că am ajutat echipa și am adus puncte și nu am dezamăgit pe nimeni', a declarat Raluca Dumitru.

Cu toate acestea, la final, după ce Elena Dumitru a fost eliminată de la Survivor, cele două concurente s-au îmbrățișat, dând dovadă de fair-play. Cu toate acestea, Elena nu a zăbovit în îmbrățișarea colegei sale Faimoase…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter