De ce a încercat Oana Zăvoranu să se sinucidă: „Nimic nu a fost regizat, am apăsat pe trăgaci”

Publicat pe

La un moment dat, Oana Zăvoranu a luat decizia radicală de a-și pune capăt zilelor. Vedeta a fost invitata lui Cătălin Măruță în cadrul podcast-ului acestuia, unde a vorbit despre mai multe perioade din viața sa. Oana Zăvoranu și-a amintit și de momentul în care a încercat să se sinucidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, unde și-a deschis sufletul și a vorbit și despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. Vedeta a mărturisit că problemele cu mama sa, cu fostul soț și cu vrăjitoarele au făcut-o să clacheze și să ia hotărârea disperată de a se sinucide. Totuși, mai multe persoane au spus la acea vreme că totul a fost regizat și că Oana Zăvoranu nu a avut nicio clipă intenția să moară. Cu toate acestea, Oana spune că totul a fost real și că a fost salvată pe ultima sută de metri de către medici.

De ce a încercat Oana Zăvoranu să se sinucidă: „Nimic nu a fost regizat, am apăsat pe trăgaci'De ce a încercat Oana Zăvoranu să se sinucidă: „Nimic nu a fost regizat, am apăsat pe trăgaci'

A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat. S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele, îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat. Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare', a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

Citește și: De ce au fost certați Oana Zăvoranu și Cătălin Măruță timp de 10 ani:„Am îngropat securea războiului'

Citește și: De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe:„Eu nu l-am mai iubit'

Citește și: Mara Bănică s-a cununat religios.Prima imagine de la nuntă

Citește și: Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu s-au căsătorit religios!Primele imagini de la nuntă

De ce a vrut Oana Zăvoranu să se sinucidă

Oana Zăvoranu a mai mărturisit că se simțea epuizată, că ajunsese la capătul puterilor din cauza problemelor cu mama ei, cu fostul soț și cu vrăjitoarele, motiv pentru care și-a dorit să încheie socotelile cu viața. Salvată în ultimul moment, Oana Zăvoranu spune că Dumnezeu și-a dorit ca ea să trăiască.

Eram singură, epuizată, stoarsă de puteri, la finalul unei lungi lupte duse cu fostul soț, cu mama, cu vrăjitoarele. Pur și simplu am ajuns la o contorizare a mea, unde am considerat că este prea mult pentru mine și într-un mod laș… nici nu mă mai interesa ce urmează. Așa am considerat eu. Dumnezeu a vrut să continui și are un plan cu fiecare dintre noi', a mai spus Oana Zăvoranu.

Motivul pentru care Oana Zăvoranu a mers la vrăjitoare

Oana Zăvoranu spune că momentul care a trimis-o la vrăjitoare a fost cel în care ea a văzut-o pe mama sa și pe Pepe în timp ce dansau în cadrul unei emisiuni TV. Oana recunoaște că, pentru un moment chiar a crezut că este ceva necurat la mijloc, însă, în cele din urmă s-a înșelat amarnic.

Cei mai mari dușmani de la un anumit moment au fraternizat și eu m-am văzut ca un măgar fraier. Am zis că nu se poate, e ireal, că niște forțe necurate mă învăluie. Am zis că nu există așa ceva, să te trădeze și fostul soț și mama ta. Ăla a fost momentul în care oricum vrăjitoarele aflaseră.

Ele m-au căutat. Era o tactică, căutau clienți. Eu n-am spus niciodată oamenii concret cu care m-am întâlnit acolo. Eu intram și unii ieșeau. Politicieni enormi, artiști, sportivi…toți călcau pe acolo. Ele cred că făceau în așa fel să ne întâlnim cu toții acolo. Ele mi-au zis că au deschis cărțile de tarot și că Necuratul m-a luat în fiecare unghier’, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu.

Sursa Foto: Facebook, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter