Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea. Cine cedează, după o discuție "aprinsă"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Au o relație de mai bine de 21 de ani, însă sunt discreți cu privire la viața personală. Mulți se întreabă care sunt secretele unei relații de durată, iar Carmen Brumă ne-a spus cum au reușit să găsească echilibrul dintre viața profesională de succes și cea personală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce ai învățat tu de la partenerul tău din punct de vedere profesional și ce aînvățat el de la tine? Îmi imaginez că există și momente în care aveți divergențe pe anumite subiecte. Cum le rezolvați?

Profesional vorbind, Mircea și-a câștigat de multă vreme locul în cărțile de istorie a televiziunii. Să faci 17 ani emisiune zilnică, live, „one man show, cu mare audiență e un record oriunde în lume, nu doar în România. Și foarte important, nu vorbim despre o emisiune făcută de o echipă, în care unul scrie texte, altul montează etc., ci despre o emisiune făcută de un singur om din punct de vedere al conținutului.

Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea. Cine cedează, după o discuție "aprinsă"/ EXCLUSIVCarmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea. Cine cedează, după o discuție "aprinsă"/ EXCLUSIV

Ce a făcut și face Mircea în televiziune este foarte greu de egalat și cred că este un mare privilegiu să poți învăța de la el. Referitor la divergențe, da, avem, e natural , firesc și chiar sănătos. Pe unele le rezolvăm, pe altele nu, pentru că nu sunt
importante.

Carmen Brumă: „Cedăm pe rând'

Știu că ești discretă în privința vieții personale, însă nu e un secret pentru nimeni că tu și Mircea sunteți împreună de 21 de ani. Într-un showbiz unde divorțurile se desfășoară pe bandă rulantă, voi aveți o relație super longevivă. Cum reușiți?

Habar n-am. E o surpriză și pentru noi. (zâmbește)

Care dintre voi este mai impulsiv și care mai concesiv? Cine arborează
primul steagul alb și cum se rezolvă situațiile conflictuale?

Cred că suntem în egală măsură și cedăm pe rând, în funcție de care „se aprinde mai tare într-o anumită situație.

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:”Am niște reguli de la care nu mă abat” / EXCLUSIV

Citește și: Și ei au perioade proaste!Carmen Brumă ne-a vorbit despre problemele cu care se confruntă. EXCLUSIV

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt'/ EXCLUSIV

Citește și: Liviu Guță, alături de fosta soție de ziua lui. Când divorțează de Roxana:„Vin de la notar'

Carmen Brumă: Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul „romantism

Dintre voi doi, care este mai romantic? Deși, de obicei, este un atribut asociat mai mult femeilor, am impresia că, în spatele aparentei durități a partenerului tău, există o sensibilitate specială… Cum vă surprindeți reciproc după două decenii?

Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul „romantism. Referitor la
cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. (zâmbește). E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e „poleială.

Vlăduț a venit pe lume când voi erați deja un cuplu cu vechime. Exista o rutină convenabilă, poate o anumită relaxare, obișnuința de a fi doar în doi. Cum s-a schimbat viața voastră de atunci?

S-a schimbat foarte mult, așa cum e normal să se schimbe viața unui cuplu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă