Ștefan Borleanu, după ce a acceptat s-o ajute pe Elena Matei în finala Chefi la cuțite. „Am fost naiv”

Publicat pe

Ștefan Borleanu nu s-a calificat în finala Chefi la cuțite. După ce s-a aflat că cei trei finaliști sunt Elena Matei, Narcisa Birjaru și Cătălin Amarandei, Sorin Bontea i-a cerut lui Ștefan s-o ajute pe Elena să își facă meniul pentru finală. Spre dezamăgirea lui Florin Dumitrescu, acesta a acceptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, și-ar fi dorit să fie în finala Chefi la cuțite. Totuși, nu a fost așa, iar Sorin Bontea i-a cerut lui Ștefan s-o ajute pe Elena Matei, concurenta lui, să își facă meniul pentru finală. Florin Dumitrescu a fost dezamăgit că Ștefan Borleanu a acceptat oferta lui Sorin Bontea. Acesta a spus că și Cătălin Scărlătescu l-a sunat pe Florin Revesz să îl întrebe dacă vrea s-o ajute pe Narcisa, însă acesta a refuzat, spunând că el face parte din echipa albastră.

Ștefan Borleanu, după ce a acceptat s-o ajute pe Elena Matei în finala Chefi la cuțite. „Am fost naiv'Ștefan Borleanu, după ce a acceptat s-o ajute pe Elena Matei în finala Chefi la cuțite. „Am fost naiv'

Ștefan Borleanu a declarat că a greșit când a acceptat s-o ajute pe Elena Matei să își facă meniul pentru finala Chefi la cuțite și a spus că poate a dat dovadă de naivitate. Sorin Bontea a declarat în ediția de aseară a emisunii că i-a spus lui Ștefan Borleanu că dacă va accepta s-o ajute pe Elena, are șansa de a se face remarcat prin faptul că poate să câștige premiul pentru concurenta lui. Liderul echipei verzi știa că Ștefan va accepta propunerea lui din moment ce era extrem de dezamăgit că nu a intrat în finală. Drept urmare, Ștefan Borleanu ar fi demonstrat astfel că merita să fie în finală, ba chiar să și câștige.

Citește și: Scandal la Chefi la cuțite. Ștefan Borleanu, despre Elena Matei și Narcisa Birjaru:„Nu ar fi trebuit să ajungă în finală'

Citește și: Cine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9.Diseară aflăm numele marelui câștigător

Citește și: Legătura neașteptată dintre Cătălin Botezatu și Yasmine, noua iubită a lui Pepe

Citește și: De ce a încercat Oana Zăvoranu să se sinucidă:„Nimic nu a fost regizat, am apăsat pe trăgaci'

Ștefan Borleanu, dezamăgit că nu a ajuns în finala Chefi la cuțite

Totuși, Ștefan Borleanu spune că se bucură pentru colegul lui, Cătălin Amarandei, chiar dacă este dezamăgit că el însuși nu a ajuns în finală. Acesta i-a mulțumit lui chef Florin Dumitrescu pentru că i-a oferit cuțitul de aur la Chefi la cuțite, dar și echipei pentru că l-a sprijinit.

„Dezamăgire! Asta simt în acest moment, dar o să treacă. Poate că am fost naiv când am acceptat sa îi fac meniul Elenei Matei, însa am vrut sa arăt că pot face asta chiar dacă nu am avut șansa să îl fac pe al meu. Sunt fericit pentru Cătălin Amarandei, sunt mândru că am fost colegi și am învătat foarte mult de la cel mai bun bucătar din acest sezon.

Am demonstrat mult in acest sezon, am muncit și am reușit să fac unsprezece farfurii de care sunt foarte mândru! Mulțumesc Chef Florin Dumitrescu pentru cuțitul de aur, mulțumesc echipa LAMĂ FINĂ pentru tot sprijinul! Vreau să vă mulțumesc si vouă pentru toate mesajele frumoase și toata susținerea pe parcursul emisiunii!', a scris Ștefan Borleanu pe Instagram.

Ștefan Borleanu: „Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală’

Ștefan Borleanu susține că nu Elena Matei și Narcisa Birjaru nu ar fi trebuit să ajungă în finală. Acesta este de părere că oameni care au demonstrat că au muncit trebuiau să se lupte pentru câștigarea marelui premiu de la Chefi la cuțite.

Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut farfurii mișto’, a comentat Ștefan Borleanu după ce au fost desemnați finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 9.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter