Rona Hartner, în conflict cu Florin Pastramă. De la ce a pornit totul: "Am văzut-o pe Brigitte plângând la TV și..."

Publicat pe

Rona Hartner și Florin Pastramă sunt în conflict? Este întrebarea care stă pe buzele multora după ce în reality-show-ul „Brigitte și Pastramă', Florin i-ar fi atras atenția artistei. Totul a pornit de la un mesaj pentru Brigitte, în care Rona i-a spus că ar merita ceva mai bun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Relație dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost una presărată de scandaluri și chiar de episoade violente și nu de puține ori Brigitte a fost suprinsă în lacrimi. În momentul în care Rona Hartner a observat cât de afectată este fosta concurentă de la Ferma, i-a trimis un mesaj în care i-a spus că Florin Pastramă nu ar fi de ea.

Rona Hartner, în conflict cu Florin Pastramă. De la ce a pornit totul: "Am văzut-o pe Brigitte plângând la TV și..."Rona Hartner, în conflict cu Florin Pastramă. De la ce a pornit totul: "Am văzut-o pe Brigitte plângând la TV și..."

Rona Hartner: „Nu mă bag în familia lor'

Rona Hartner a ținut să precizeze că nu se bagă în familia lor, însă s-a emoționat în momentul în care a văzut-o plângând la TV. Cum și artista trece în aceste momente printr-un divorț, a decis să-i scrie pentru că nu-i plăcea să o vadă nefericită.

„În primul rând, eu nu mă bag deloc în familia lor, să fie foarte clar, nu mă interesează ce fac. Am văzut-o pe Brigitte plângând la televizor și am fost un pic emoționată pentru că și eu trec printr-un divorț și știu cât de greu este când nu te înțelegi în familie. Îi cer scuze lui Florin Pastramă, poate că l-am înțeles greșit, așa se vedea de la televizor că ea ar fi nefericită. Sper să fie fericiți, mă bucur dacă sunt fericiți', a spus Rona Hartner pentru playtech.ro.

Citește și: Drama neștiută a actriței Rona Hartner.A încercat să se sinucidă de trei ori

Citește și: Rona Hartner divorțează de soțul ei, Herve:'De o lună jumătate suntem separați'

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă, scandal uriaș în Viena!A intervenit Poliția

Citește și: Cine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9.Diseară aflăm numele marelui câștigător

Rona Hartner: „Totul din cauză că ea imediat s-a căsătorit cu Florin Pastramă'

Între timp, Rona Hartner i-a trimis mai multe mesaje lui Florin Pastramă pentru a-și cere scuze, pentru că nu vrea să le strice căsnicia, ci doar să se asigure că le este bine. De asemenea, ea a avertizat-o pe Brigitte în urmă cu ceva vreme că viața de la Ferma și tot ceea ce s-a întâmplat în competiție nu seamănă deloc cu ce se întâmplă acasă.

„I-am trimis acum câteva mesaje lui Florin și i-am zis că nu vreau să mă bag sub nicio formă. În orice caz, nu vreau să le stric căsătoria, s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu. Singura chestie, pe care i-am spus-o lui Brigitte, acum trei-patru ani, când au fost împreună la 'Ferma vedetelor', este să nu ia decizii pripite.

Totul din cauză că ea imediat s-a căsătorit cu Florin Pastramă. Lucrurile nu sunt ca în Fermă, asta am vrut eu să îi spun: „Vezi că viața din Fermă nu se potrivește cu viața de zi cu zi. În Fermă e o viață, iar în viața reală e o altă viață. Lucrurile sunt diferite', a mai spus Rona Hartner pentru sursa citată.

Rona Hartner: „Divorțul este un eșec'

Nici în viața ei lucrurile nu sunt chiar roz la acest moment, dat fiind că trece printr-un divorț dureros. Artista a spus că a mai vorbit cu soțul eo, însă numai prin mesaje. Rona Hartner este de părere că cel mai bine ar fi să păstreze distanța pentru moment.

„Am mai vorbit cu soțul meu, însă doar prin mesaje, la telefon nu. Este cel mai bine pentru amândoi lucrul acesta, să păstrăm distanța. Nu ne-am mai putut înțelege și, gata, nu poți obliga un om să îl iubești sau să te iubească. După divorț, nu o să dau petrecere. Am mai auzit că unele persoane fac acest lucru, dar eu nu sunt așa. Pentru mine, divorțul este un eșec, despărțirea este un moment de doliu și de eșec, nu de bucurie, așa îl percep eu', a mai povestit Rona Hartner.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter