Legătura neașteptată dintre Cătălin Botezatu și Yasmine, noua iubită a lui Pepe

Publicat pe

Yasmine, noua iubită a lui Pepe, nu este străină de showbiz! Ea are o legătură și cu designerul Cătălin Botezatu, pentru care a lucrat în urmă cu câțiva ani, fiind unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști din România. În plus, înainte să se orienteze spre machiaj, Yasmine, noua iubită a lui Pepe, a fost model.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Yasmine este în prezent unul dintre cei mai apreciați make-up artiști ai momentului, ea fiind specializată mai ales în machiajul de scenă. Iubita lui Pepe a machiat multe vedete de-a lungul carierei sale și a participat la filmările a câtorva zeci de clipuri la care a asigurat machiajul pentru artiști sau dansatori.

Legătura neașteptată dintre Cătălin Botezatu și Yasmine, noua iubită a lui PepeLegătura neașteptată dintre Cătălin Botezatu și Yasmine, noua iubită a lui Pepe

Legătura neștiută dintre Cătălin Botezatu și Yasmine

În 2015, actuala iubită a lui Pepe a apărut în prezentările de modă ale designerului Cătălin Botezatu, care la vremea respectivă lansase colecția 'Lashez' și a făcut turul televiziunilor purtând ținutele acestuia.

Tot în 2015, Yasmine a prezentat lenjerie intimă pentru Victorias Secret în cadul unui show organizat de celebrul brand în România. În plus, tânăra a mai apărut în diverse pictoriale pentru magazine de haine, accesorii sau chiar clinici de înfrumusețare.

Yasmine a fost model

Yasmine se recomanda, pe vremea când activa în lumea modei drept 'model internațional din România cu origini arabe'.

'Yasmine a cochetat cu domeniul machiajului încă de la vârsta de 14 ani, pe când era model. La început făcând totul din hobby, apoi devenind o adevărată pasiune. S-a experimentat și a devenit make-up artist recunoscut după absolvirea Academiei de Make-up Georgiana Codinca, școală care predă cursuri acreditate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstince și Ministerul Educației și Cercetării Științifice, diploma fiind recunoscută de Sutoritatea Națională pentru Calificări', se arată pe pagina de Facebook a Yasminei.

Yasmine și Pepe formează un cuplu

Pepe și Yasmine formează oficial un cuplu de câteva săptămâni, însă cei doi se cunosc destul de bine, de mai mulți ani. Tânăra l-a machiat pe Pepe la multe din clipuri sau la apariții de televiziune și chiar a jucat într-unul din clipruile sale, în 2015.

De asemenea, Yasmine a mai apărut ca model în clipuri ale unor artiști precum: Alex Velea sau Betty Salam, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu.Cine este Yasmine

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt’/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori!Detaliul care a atras atenția tuturor

Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe

După ce Pepe a confirmat că formează un cuplu, și Yasmine a fost contactată pentru a vorbi despre noua relație în care este implicată, însă a fost rezervată în declarații. A lăsat totul pe umerii lui Pepe.

„Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă', a spus Yasmine pentru Click!

Nici Pepe nu s-a arătat foarte deschis să vorbească despre noua lui relație, dar și-a asumat relația cu frumoasa make-up artist. Artistul a precizat că nu dorește să ofere prea multe detalii, dat fiind că, în cazul în care nu ar funcționa lucrurile în direcția dorită, relația s-ar putea destrăma.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc', a declarat Pepe pentru sursa citată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter