Cine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9. Diseară aflăm numele marelui câștigător

Publicat pe

Cine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9. Mult a fost, puțin a mai rămas. În seara aceasta se decide cine este marele câștigător de la Chefi la cuțite care va intra în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro. Cei trei concurenți care se luptă pentru titlul de câștigător al sezonului 9 Chefi la cuțite sunt Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

UPDATE 00:01 – Narcisa Birjaru este marea câștigătoare Chefi la cuțite. Este prima femeie care câștigă Chefi la cuțite.

Cine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9. Întâmplarea a făcut ca cei trei chefi să aibă fiecare câte un concurent în marea finală, lucru care nu s-a mai petrecut tocmai din sezonul 3 al concursului. Primul care a ajuns în finala Chefi la cuțite a fost Cătălin Amarandei din echipa lui Florin Dumitrescu, urmat de Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea. Ultima calificată în finală a fost Narcisa Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Cine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9. Diseară aflăm numele marelui câștigătorCine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9. Diseară aflăm numele marelui câștigător

Cătălin Amarandei, posibil câștigător Chefi la cuțite

Cine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9? Cătălin Amarandei, posibil câștigător Chefi la cuțite. Cătălin Amarandei, din echipa lui Florin Dumitrescu, este un bucătar cu experiență și a avut un parcurs excepțional în cadrul concursului. Florin Dumitrescu a spus despre concurentul lui că a fost mereu motorul echipei și și-a susținut colegii de fiecare dată. Faptul că el a ajuns în finala Chefi la cuțite, sezonul 9, nu a surprins pe nimeni.

„Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici.

Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc', a dezvăluit Cătălin Amarandei, la Chefi la cuțite, la audiții.

Citește și: Scandal la Chefi la cuțite. Ștefan Borleanu, despre Elena Matei și Narcisa Birjaru:„Nu ar fi trebuit să ajungă în finală'

Citește și: Narcisa Birjaru, în finala Chefi la cuțite:„Nu cred că e adevărat!'

Citește și: Răzvan Fodor, despre cele mai grele momente trăite alături de Sorin Bontea:„Amândoi eram pe marginea prăpastiei'/ EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, scandal în direct:„Nesimțitule, trezește-te la realitate'

Elena Matei, posibil câștigător Chefi la cuțite

Cine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9? Elena Matei, posibil câștigător Chefi la cuțite. Elena Matei a fost mereu „un pericol' pentru ceilalți concurenți de la Chefi la cuțite. Poate nu are foarte multă experiență în bucătărie, având în vedere că are 22 de ani, dar are gust în farfurie și o ambiție ieșită din comun. Aceasta își dorește să fie ea prima femeie care câștigă Chefi la cuțite.

Elena Matei de la Chefi la cuțite este studentă la Universitatea Politehnică din București, însă își dorește să devină bucătăr. Tatăl ei a murit pe când ea avea doar 15 ani, iar de atunci a decis că vrea să devină stâlpul familiei.

Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria.

Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu‘,  a povestit Elena Matei de la Chefi la cuțite.

Cine câștigă Chefi la cuțite sezonul 9? Narcisa Birjaru, posibil câștigător Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru, posibil câștigător Chefi la cuțite. Al treilea concurent care a intrat în finala Chefi la cuțite a fost Narcisa Birjaru. Totuși, alegerea concurentei din echipa lui Cătălin Scărlătescu a iscat un adevărat scandal pentru că toată lumea se aștepta ca cel de-al treilea finalist să fie Ștefan Borleanu. Totuși, Narcisa a demonstrat că este un concurent de temut și că are un gust extraordinar în farfurie.

Narcisa Birjaru a spus că nimeni nu i-a dat vreo șansă că va ajunge un bucătar iscusit, iar după nemulțumirile că ea se află printre finaliști, Narcisa a spus:

Chefii știu mai bine, chefii au gustat mâncarea mea. Dacă unii oameni sunt supărați sau frustrați că sunt eu aici nu e vina mea, nu eu m-am dus și mi-am dat note singură. Când am fost la individuale am mai avut mici ajutoare, dar dacă înțelegi niște lucruri faci niște lucruri în farfurie, dacă nu le înțelegi te duci acasă și la revedere'.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter