Narcisa Birjaru, în finala Chefi la cuțite: "Nu cred că e adevărat!"

Publicat pe

Narcisa Birjaru a ajuns aseară în finala Chefi la cuțite, alături de Cătălin Amarandei și Elena Matei. Nu doar fanii emisiunii au fost surprinși de acest deznodământ, ci și concurenta lui chef Scărlătescu. Narcisa a izbuncit în lacrimi imediat ce s-a anunțat rezultatul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ieri seară au fost anunțați finaliștii faimosului show de cooking de la Antena 1 și, spre uimirea fanilor emisiunii, Narcisa Birjaru a ajuns în finala Chefi la cuțite, surclasând bucătari cu experiență. De la sezonul 5 cei trei chefi nu au mai avut fiecare câte un concurent în finală, iar lupta se anunță a fi acerbă.

Narcisa Birjaru, în finala Chefi la cuțite: "Nu cred că e adevărat!"Narcisa Birjaru, în finala Chefi la cuțite: "Nu cred că e adevărat!"

Narcisa Birjaru, surprinsă să fie în finala Chefi la cuțite

Rezultatul confruntării în urma căreia au fost aleși cei trei finaliști a luat prin surprindere pe toată lumea, în momentul în care au fost anunțați finaliștii. Dacă numele lui Cătălin Amarandei, din echipa lui Cătălin Dumitrescu nu a fost o surpriză pentru nimeni, Elena Matei și Narcisa Birjaru au fost, fără doar și poate, o surpriză pentru finala Chefi la cuțite.

Citește și: Cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Citește și: Rețetă tocană țigănească. Narcisa Birjaru a pregătit-o la Chefi la cuțite

Citește și: Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru, după calificarea ei în semifinala Chefi la cuțite: „Ești un dar'

Citește și: Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 14 ani

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea. Cine cedează, după o discuție „aprinsă”/ EXCLUSIV

La aflarea deciziei chefilor, Narcisa Birjaru a fost copleșită de vestea că va intra în finală și a plâns și a strigat minute în șir, alternând momentele de râs cu cele în care a dat frâu lacrimilor în mod nestăpânit.

„Nu cred!! Nu cred că e adevărat! Nu cred! Faceți mișto de mine?', a țipat Narcisa Birjaru, aflată, evident, în stare de șoc.

Nu m-am așteptat niciodată să ajung aici și că voi impresiona atâția oameni. Este magic!', a mai spus Narcisa Birjaru.

Vestea i-a surprins și pe cei trei chefi

Faptul că Narcisa Birjaru a intrat în finala Chefi la cuțite i-a surprins și pe cei trei chefi, deoarece toată lumea avea convingerea că va fi o finală „albastră”. La fel de surprins a fost și Sorin Bontea când și-a văzut concurenta, pe Elena Matei, în vârstă de doar 22 de ani, intrată în finală. Fără doar și poate, Narcisa Birjaru a fost surpriza serii, spre dezamăgirea concurenților din echipa albastră. Chiar dacă nu are experiență și pe parcursul competiției nu a gătit „avioane”, cum obișnuiau să spună conlegii ei, faptul că Narcisa are gust în farfurie, iar asta se pare că a primat.

De altfel, chef Cătălin Scărlătescu a apreciat-o pe Narcisa de la bun început, iar acum câteva ediții i-a promis chiar că o va angaja în restaurantul său. Rezultatul jurizării l-a surprins însă și pe el.

„Te iubesc!', i-a spus chef Cătălin Scărlătescu, îmbrățișând-o, simpaticei Narcisa Birjaru, după ce s-a anunțat că a intrat în finală.

Nu subestimați concurenții – gustul ajunge în finală', a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Deznodământul va fi aflat în această seară, la Chefi la cuțite, când va fi anunțat câștigătorul premiului de 30.000 de euro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter