Cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Publicat pe

Cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite, sezon 9! Fiecare chef are câte un concurent în marea finală, ceea ce nu s-a mai întâmplat din sezonul 3. Cei trei se luptă pentru premiul de 30.000 euro.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sezonul 9 vine cu surprize de proporții! S-au desemnat cei trei finaliști care vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. În etapa semifinalelor, chef Florin Dumitrescu a avut patru concurenți, chef Cătălin Scărlătescu – trei, iar chef Sorin Bontea – doi. În marea finală merg mai departe trei oncurenți, câte unul din fiecare echipă.

Cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 9Cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite, sezonul 9

Cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite

Cei nouă semifinaliști din sezonul 9 au fost Elena Matei, Rikito Watanabe, Valentina Ioniță, Narcisa Birjaru, Alex Bădițoaia, Cătălin Amarandei, Florin Revesz, Ștefan Borleanu și Keed. Dintre aceștia doar trei merg în marea finală.

Cine sunt finaliștii de la Chefi la cuțite? Astfel, primul finalist care și-a auzit numele a fost Cătălin Amarandei din echipa lui Florin Dumitrescu. Apoi, Elena Matei din echipa lui Sorin Bontea și-a auzit numele, iar în final Narcisa Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu a completat podiumul.

Astfel, toți cei trei chefi vor avea câte un concurent în finală, lucru care nu s-a mai întâmplat din sezonul 3. Elena Matei, Narcisa Birjaru și Cătălin Amarandei sunt cei trei finaliști care i-au impresionat pe chefi și care vor lupta pentru marele premiu.

Citește și: Drama neștiută a Elenei Matei de la Chefi la Cuțite. A rămas singură de la 15 ani:”A fost un șoc”

Citește și: Cum a reacționat soțul Narcisei Birjaru, după calificarea ei în semifinala Chefi la cuțite:„Ești un dar'

Citește și: Cum arată soția lui Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea.Cine cedează, după o discuție „aprinsă'/ EXCLUSIV

Cine este Elena Matei, finalistă la Chefi la Cuțite

Elena Matei de la Chefi la cuțite este studentă la Universitatea Politehnică din București, însă cel mai mare vis al ei este de a deveni un bucătar de succes. Aceasta muncește de la vârsta de 18 ani, iar în momentul de față lucrează ca bucătar la un restaurant din Ploiești.

Elena Matei de la Chefi la cuțite ascunde o mare dramă în sufletul ei. Tatăl ei a murit pe când ea avea doar 15 ani. De când tatăl ei și-a pierdut viața într-un accident de mașină, Elena Matei, din echipa lui Sorin Bontea, a decis că vrea să devină spijin pentru familia ei, așa că a ales să se angajeze.

Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu‘,  a povestit Elena Matei de la Chefi la cuțite.

Cine este Narcisa Birjaru, finalistă la Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru (24) a venit la audiții însoțită de soțul ei, de care o leagă o poveste de dragoste foarte frumoasă. Tânăra a povestit că s-a măritat la scurt timp după ce a terminat școala generală, iar ea și bărbatul iubit sunt de 9 ani împreună.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani', a povestit Narcisa Birjaru la Chefi la cuțite.

Cine este Cătălin Amarandei, unul dintre finaliștii Chefi la cuțite

Cătălin Amarandei de la Chefi la cuțite a lucrat atât în țară, cât și în mai multe locuri din străinătate. Cătălin muncește de la 14 ani, atunci când a decis să își câștige singur banii.

Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici.

Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent‘, a dezvăluit Cătălin Amarandei, la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter