Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Îți ofer libertatea să faci ce vrei tu"

Publicat pe

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei au decis să pună punct relației! Cei doi concurenți s-au despărțit și au dezvăluit inclusiv motivele pentru care s-a ajuns la acest deznodământ, cu toate că nimic nu indica faptul că va urma o ruptură între cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Atmosfera din casa Puterea Dragostei nu este una tocmai degajată! În timp ce noi cupluri sunt pe cale de a se forma, altele se destramă! Atenția lui Adrian, noul concurent, a fost deja capatată de o fată din casă, pe care o și invită la dans.

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Îți ofer libertatea să faci ce vrei tu"Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Îți ofer libertatea să faci ce vrei tu"

De ce s-au despărțit Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei

În schimb, în ceea ce-i privește pe Maria și Marinescu veștile nu sunt prea bune. Cei doi au luat decizia de a se despărți. Blondina a vorbit și despre motivele pentru care s-a ajuns la această ruptură. Concurenta a subliniat că nu mai are rost să continue relația, dat fiind că el nu îi mai oferă ceea ce are nevoie. 

Maria a fost cea care a preluat inițiativa și i-a spus partenerului ei că este de părere că au nevoie de pauză. Concurenta a mai spus că nu vrea să-l consrângă în niciun fel, motiv pentru care vrea să-i ofere libertatea de a face ceeea ce vrea.

Citește și: Cristian Comănici și Mariana de la Puterea Dragostei s-au despărțit:„Eu eram pregătit pentru o familie, dar…'

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei, confundată cu Bianca Comănici!Și-a schimbat radical look-ul: cum arată acum

Citește și: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei, primele imagini cu noul iubit.Cine este fotbalistul care a cucerit-o!

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt'/ EXCLUSIV

Maria: „Avem nevoie de o pauză'

La rândul lui Marinescu a vrut să-i sublinieze clar că nu este jucăria ei și a acceptat decizia luată de partenera lui.

Maria: „Eu cred că avem nevoie de o pauză'. 

Marinescu: „De ce?'

Maria: „Pentru că simt că nu faci ce trebuie, simt că te constrâng și vreau să îți ofer libertatea să faci ce vrei tu'.

Marinescu: „Bine, fac ce vreau atunci. Eu nu sunt vreo jucărie de-a ta, ca să știi'

Maria: „Nici eu.. Vezi ce faci.. Atunci ne despărțim!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter