Cum arată soția lui Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite

Publicat pe

Cătălin Amarandei este unul dintre cei mai buni bucătari ai sezonului nouă din Chefi la cuțite 2021. Tânărul în vârstă de 28 de ani face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu și a ieșit în evidență atât în probele individuale, cât și în dueluri. Iată cum arată soția lui Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cătălin Amarandei este unul dintre cei mai pricepuți bucătari de la Chefi la cuțite 2021 și face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Fiind de mic pasionat de bucătărie, Cătălin a început să lucreze în domeniu încă de la 14 ani. De-a lungul vieții sale a trecut prin multe încercări, dar nu a renunțat la visul său, iar în ultimii ani soția lui i-a fost alături și l-a încurajat și mai mult.

Cum arată soția lui Cătălin Amarandei de la Chefi la CuțiteCum arată soția lui Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite

Tânărul a gătit în audițiile de la Chefi la cuțite un mușchiuleț de miel în crustă de ierburi aromate cu piure de trufe și legume de toamnă. Preparatul lui i-a dat pe spate pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și a primit câte un cuțit de la fiecare.

Cătălin Amarandei crede că poate să ajungă departe în cadrul concursului. Ba chiar este sigur că poate să ajungă în marea finală de la Chefi la cuțite: „Mă văd în finală. Acesta este scopul pe care-l urmăresc. Nu vrea jumătăți de măsură, nu vreau jumătăți de măsură și nu le accept‘.

Citește și: Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite.

Citește și: Cine este Andra Mihail de la Chefi la Cuțite.

Citește și: Pepe îi dă replica Oanei Zăvoranu:

Citește și: Șerban Huidu se retrage de la Cronica Cârcotașilor!

Cine este soția lui Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite

Cum era și de așteptat, cea mai mare susținătoare a lui Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite este chiar soția sa, Denisa Amarandei. Postările de pe Instagram arată cât de mult se iubesc cei doi.

De asemenea, pare că soții Amarandei fac totul împreună, Cătălin având fotografii și din vacanțele lor postate pe contul de Instagram.

Cine este Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite

Cătălin Amarandei a mărturisit că a fost păcălit în legătură cu o ofertă de muncă. Acesta a spus că job-ul care i se oferise în străinătate fusese o înșelătorie, așa că a început să nu mai accepte orice provocare.

Cătălin a pus meseria pe primul plan și, după ce a făcut mai multe cursuri de gastronomie, a ajuns să profeseze în mai multe state. În acest fel, tânărul a observat și diferențe de mentalitate între români și străini.

Am lucrat în Marea Britanie la un restaurant cu specific franțuzesc, am primit un job ca sous chef la un hotel super mișto. Experiența e super faină, vedeai diferența de mentalitate dintre angajatorul străin și cel român. Nu se compară modul în care înveți gastronomie acolo cu cel de aici', a spus Cătălin Amarandei.

Tânărul a realizat că asta vrea să facă pentru tot restul vieții sale: să gătească. Așa că a încercat tot felul de joburi și experiențe în acest domeniu care să îl satisfacă pe plan profesional.

Am realizat că asta vreau să fac, să gătesc, așa că am plecat în Dublin, într-un steakhouse. Am plecat la trei rozete, pe coasta Oceanului, am primit o ofertă. Am semnat apoi un contract cu o familie înstărită din Saint Tropez, să le gătesc. Munca pentru ei era solicitantă, am început în 2016 și lucrez și în prezent', a mai spus tânărul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter