Scandal la Chefi la cuțite. Ștefan Borleanu, despre Elena Matei și Narcisa Birjaru: "Nu ar fi trebuit să ajungă în finală"

Publicat pe

Dezvăluirea celor trei finaliști de la Chefi la cuțite, aseară, a strânit un scandal uriaș în rândul fanilor, supărați că Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a rămas pe dinafară. De asemenea, concurentul a precizat că fetele nu ar fi trebuit să intre în finală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aseară au fost dezvăluiți cei trei finaliști în faimosul show de cooking de la Antena 1, iar alegerea Narcisei Birjaru a iscat un adevărat scandal la Chefi la cuțite. Dacă numele Elenei Matei, concurenta lui Sorin Bontea, nu a stârnit chiar atâtea comentarii, asupra concurentei lui Cătălin Scărlătescu s-a abătut o ploaie de comentarii. Iar asta deoarece fanii au considerat că în finală ar fi trebuit să intre Ștefan Borleanu, din echipa albastră, Alex din echipa mov sau chiar Riki, de la echipa verde.

Scandal la Chefi la cuțite. Ștefan Borleanu, despre Elena Matei și Narcisa Birjaru: "Nu ar fi trebuit să ajungă în finală"Scandal la Chefi la cuțite. Ștefan Borleanu, despre Elena Matei și Narcisa Birjaru: "Nu ar fi trebuit să ajungă în finală"

Ce a declanșat scandalul după anunțarea finaliștilor la Chefi la cuțite

La scurt timp după anunțarea finaliștilor, conturile din social media ale celor trei chefi, dar și contul oficial al emisiunii au fost luate cu asalt de fanii nemulțumiți de deznodământul serii.

Citește și: Cine e Ștefan Borleanu de la Chefi la cuțite. A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 14 ani

Citește și: Narcisa Birjaru, în finala Chefi la cuțite: „Nu cred că e adevărat!”

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramă

Citește și: Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite. Muncește de la 14 ani

Acest lucru nu s-a mai întâmplat din sezonul 5, iar de data aceasta fanii erau convinși că finala va fi una „albastră”. Iar asta deoarece chef Florin Dumitrescu avea cei mai mulți bucătari cu experiență, care au confirmat pe parcursul competiției. În cele din urmă, în finală au intrat Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru.

Ștefan Borleanu: „Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală'

Ștefan Borleanu susține că nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală, ci oameni care au demonstrat că au muncit.

„Nu cele două fete ar fi trebuit să ajungă în finală. Ar fi trebuit să ajungă în finală niște oameni care au demonstrat că au muncit și că au făcut farfurii mișto', a comentat Ștefan Borleanu după ce au fost desemnați finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 9.

Replicile date de Narcisa Birjaru și Elena Matei

Narcisa Birjaru și Elena Matei s-au arătat afectate de replica concurentului din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Mai mult, Elena nu și-a putut stăpâni lacrimile, de nervi.

„Chefii știu mai bine, chefii au gustat mâncarea mea. Dacă unii oameni sunt supărați sau frustrați că sunt eu aici nu e vina mea, nu eu m-am dus și mi-am dat note singură. Când am fost la individuale am mai avut mici ajutoare, dar dacă înțelegi niște lucruri faci niște lucruri în farfurie, dacă nu le înțelegi te duci acasă și la revedere', a spus Narcisei Birjaru.

„Toată lumea m-a subestimat și nimeni nu mi-a dat nicio șansă. Acum când îi auzi că mai spun și că nu merit mă enervează rău de tot, dar toți nervii ăștia mă motivează mai mult să câștig, numai să le arăt că nu e bine să judeci oamenii dacă nu-i cunoști', a declarat Elena Matei, la rândul ei.

Ștefan Borleanu, marele perdant al competiției

Chef Florin Dumitrescu nu s-a așteptat ca Ștefan Borleanu, unul dintre candidații la marele premiu, să nu intre în finală. La fel de dezamăgit a fost însă și tânărul bucătar din Vâlcea, al cărui parcurs în competiție a fost unul foarte bun. Deși a creat farfurii de 15 puncte de multe ori, Ștefan a fost învins atât de Narcisa Birjaru, cât și de Elena Matei. Mai mult, concurenta din echipa verde i-a propus, mai în glumă, mai în serios, să gătească pentru ea în finală, fără să știe, evident, rezultatul. Și iată că Ștefan a pierdut în fața… gustului din farfurie.

„Felicitări!! Sperăm să te vedem în finală, nu pe Narcisa!!! Ești unul dintre cei mai buni din acest sezon!! Datorită ție ne-am uitat la toate episoadele!!”, i-a scris o admiratoare lui Ștefan Borleanu pe pagina de socializare înainte de aflarea rezultatului.

Dezamăgit, Ștefan a comentat ulterior că Elena și Narcisa nu aveau ce să caute în finala Chefi la cuțite. Mai mult, tânărul a fost deranjat de comentariul lui chef Florin, care a conchis că nu întotdeauna tehnica e importantă, ci gustul din farfurie. Inițial, Ștefan a acceptat să o ajute pe Elena în finală, dar vom vedea în această seară dacă s-a răzgândit.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter