Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, scandal în direct: „Nesimțitule, trezește-te la realitate”

Publicat pe

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut o relație tumultoasă. Au ajuns de șapte ori în fața ofițerului stării civile și tot de atâtea și la divorț. Recent, instanța a decis ca cei doi să petreacă împreună zilele de naștere ale copiilor lor, iar de aici a plecat un întreg scandal. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au aruncat cuvinte grele în direct.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, instanța judecătorească a decis ca Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu să stea unul alături de celălalt atunci când sărbătoresc zilele de naștere ale copiilor lor. Însă, omul de afaceri a intrat în direct la Xtra Night Show și a spus că nu este de acord cu această hotărâre, iar de aici și până a izbucni o intreagă ceartă nu a fost decât un singur pas.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, scandal în direct: „Nesimțitule, trezește-te la realitate'Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, scandal în direct: „Nesimțitule, trezește-te la realitate'

Nu toate decizile instanței sunt perfect, mai sunt și imperfecte, de exemplu asta', a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

Încă de la început, Silviu Prigoană a spus că nu vrea să poarte un dialog cu Adriana Bahmuțeanu, ci doar cu Dan Capator, prezentatorul emisiunii, însă Adriana nu s-a lăsat și a vrut să vorbească cu fostul soț.

Citește și: De ce nu se căsătorește Adriana Bahmuțeanu cu iubitul grec:”Oamenii nu se schimbă”

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Mihaela și Silviu Prigoană:”Mi-am dorit un bărbat bogat!”

Citește și: Lupta pentru banii Denisei Răducu continuă.Decizia luată de tatăl artistei

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie secretele relației de durată, de 21 de ani, cu Mircea Badea.Cine cedează, după o discuție „aprinsă'/ EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană, scandal în direct

În continuare, Silviu Prigoană a acuzat-o pe Adriana Bahmuțeanu că a fost agresivă cu copiii ei și că i-a denigrat public. Adriana a negat cu vehemență acuzațiile aduse de omul de afaceri și i-a amintit acestuia că e mama copiilor lui.

Nu e mamă atâta timp cât își denigrează public copiii, nu ai dreptul să-ți denigrezi copilul public', a spus acesta imediat.

Adriana Bahmuțeanu a răbufnit în direct și l-a amenințat pe Silviu Prigoană că va suporta consecințele dacă o va mai denigra.

Te rog frumos să, de azi înainte eu nu-ți mai permit să mă denigrezi. Dacă mai spui un singur cuvânt despre lucruri pe care eu nu le-am făcut, ai să suporți consecințele, domul așa-zis avocat. Nu mă mai jigni! Sunt mama copiilor tăi. Ai o hotărâre de la instanță că trebuia să faci ziua copilului cu mine, că sunt mama lor', a spus Adriana Bahmuțeanu.  

„Nesimțitule, trezește-te la realitate'

În continuare, Andriana Bahmuțeanu a luat foc după ce Silviu Prigoană a făcut o referire la mama ei. Aceasta l-a făcut „nesimțit' pe tatăl copiilor ei și i-a cerut să nu o jignească pe mama ei pentru că femeia i-a crescut copiii. Silviu Prigoană n-a vrut să mai ia parte la discuție, așa că a închis telefonu.

Te rog să nu o mai jignești pe mama, ea ți-a crescut ție copiii, nesimțitule, trezește-te la realitate, dar chiar așa, nu mai ai cu cine să te lupți, te-au dat afară ăia de la Camera Deputaților și nu mai ai cu cine să te lupți', i-a spus Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter