Cum a început povestea de dragoste dintre Mihaela și Silviu Prigoană: "Mi-am dorit un bărbat bogat!"

Publicat pe

Mihaela și Silviu Prigoană s-au cunoscut în 2015, iar un an mai târziu s-au căsătorit. Cunoscută fiind telenovela din familia Bahmu-Prigoană, unii au fost reticenți privind această nouă relație a omului de afaceri, însă iată că sunt încă împreună și foarte fericiți. Mihaela recunoaște că și-a dorit dintotdeauna un bărbat bogat, dar a găsit în Silviu Prigoană partenerul perfect din toate punctele de vedere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihaela și Silviu Prigoană s-au cunoscut prin intermediului regretatului Marcel Toader. A evoluat foarte repede relația lor de la amiciție la căsătorie și recent au sărbătorit cinci ani de căsnicie.

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihaela și Silviu Prigoană: "Mi-am dorit un bărbat bogat!"Cum a început povestea de dragoste dintre Mihaela și Silviu Prigoană: "Mi-am dorit un bărbat bogat!"

Cum s-au cunoscut Mihaela și Silviu Prigoană

„Eu trebuia să mă întâlnesc cu Marcel Toader în Bucureşti, voia să mi-o prezinte şi pe Maria, viitoarea lui soţie, iar când am ajuns în Capitală l-am sunat. El mi-a spus că este acasă la naşul lor, Silviu Prigoană, şi să vin şi eu, că este o cină între prieteni. La momentul respectiv, eu îl priveam cu alţi ochi pe Silviu, pentru că îl ştiam doar de la televizor.

Iniţial am refuzat invitaţia, mi se părea că nu am ce să caut la el acasă, dar Marcel a insistat, mi l-a dat pe Silviu la telefon, eu m-am tot scuzat, apoi, Marcel a revenit cu apelul şi, într-un final, obosită după drumul de la Sibiu, am acceptat să vin.

Atunci ne-am văzut pentru prima oară! Era multă lume, am făcut cunoştinţă cu toţi şi am sesizat că atunci când Silviu povestea ceva parcă mi se adresa direct.

El a observat că eram cumva reticentă şi a început să-mi vorbească despre el, să-l pot cunoaşte mai bine. A doua zi am plecat la Sibiu, iar Silviu mi-a trimis mesaje şi am stabilit să povestim mai multe când mă întorc la Bucureşti’, spunea Mihaela Botezatu pentru revista Taifasuri, în 2018.

Mihaela Prigoană: „M-a întrebat dacă vreau să-i fiu parteneră la nuntă'

Silviu Prigoană a divorțat apoi de Adriana Bahmuțeanu, iar acesta a invitat-o pe Mihaela să-i fie parteneră la nunta lui Marcel Toader cu Maria Constantin.

„Apoi, m-a întrebat dacă vreau să-i fiu parteneră la nunta lui Marcel cu Maria, pentru că nu avea cu cine să meargă. Sincer, m-am gândit la ce ar putea să urmeze, dar am acceptat… Cert este că m-a cucerit cu inteligenţa lui, nu există întrebare la care să nu aibă răspuns, cu faptul că este un om bun şi iubitor şi un tată desăvârşit’, a mărturisit Mihaela Botezatu pentru revista Taifasuri.

Citește și: Alex Bodi, mesaj tăios pentru Gabi Bădălău, după ce el și Bianca s-au întâlnit la hotel: „Sunai ca disperatul’

Citește și: Claudia Pătrășcanu i-a lăsat pe copii să meargă la Gabi Bădălău acasă și renunță la scandaluri: „E oarecum rușinos'

Citește și: Ce face și cum arată Miki de la K-pital, la 10 ani după ce a dispărut din showbiz:'Am rămas cu un gust amar'

Mihaela Prigoană: „Silviu este exact ceea ce visam pentru mine'

Printre calitățile care au atras-o la el, Mihaela Botezatu dezvăluie că se numără inteligența, dar și statutul lui financiar.

„Silviu este exact ceea ce visam pentru mine, în urmă cu ceva ani. Întotdeauna mi-am dorit un bărbat mai mare decât mine, să fie inteligent, să fie un om care a lăsat ceva în urma lui, să fie bogat, nu mi-am dorit niciodată un bărbat căruia să-i plătesc masa sau să-i cumpăr haine, ci unul căruia să nu-i lipsească nimic.

Şi recunosc, sunt fericită că Silviu este avut, dar, înainte de asta, sunt fericită că este inteligent şi bun. Ca să ajungi bogat îţi trebuie ceva creier, iar el are tot ce mi-am dorit, îmi oferă toată dragostea lui, este tandru şi iubitor. Sunt mândră de el şi creşte inima în mine când văd cât este de deştept’, a mai declarat Mihaela, soția lui Silviu Prigoană.

Mihaela Prigoană, îndrăgită și de copiii omului de afaceri

Mihaela nu este respectată și iubită doar de Silviu Prigoană, ci și de cei patru băieți ai lui: Honorius (31 de ani), Silvius (28 de ani), Maximus (11 ani) şi Eduard (9 ani).

Căsătoria cu Mihaela a fost a șaptea nuntă pentru Silviu Prigoană, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară. Ea are trei copii din mariajul anterior.

Mihaela l-a convins pe Silviu să renunțe la hainele negre, după 15 ani

În 2014, Silviu Prigoană a surprins pe toată lumea când a renunțat la celebrele lui costume negre, în care l-am văzut aproape tot timpul. Schimbarea s-a datorat tot Mihaelei.

„Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc.

În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale', declara Silviu Prigoană pentru Click!.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter