În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu: "Eram ca niște roboți"

Publicat pe

În anii 2000, trupa A.S.I.A făcea furori pe piața muzicală, reeditând cumva succesul avut de trupa Andre. Iată însă că au trecut 15 ani de atunci, iar Anca Neacșu, Irina Nicolae, Sorana Darclee Mohamad și Anemona Niculescu au dispărut de multă vreme din lumina reflectoarelor. Iată ce mărturisește Anca Neacșu despre relația în care se află acum cu fostele colege de trupă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Înfiinţată în 1998, trupa A.S.I.A a fost prezentă timp de 7 ani în showbiz-ul românesc, din ea făcând parte şi Irina Nicolae, Sylvia, Anemona Niculescu sau Alexandra Potora. Cele patru fete au atins un nivel de popularitate imens, însă, din păcate, anul 2006 a venit cu destrămarea trupei. E greu de crezut că au trecut 15 ani de atunci și că pentru fetele de la A.S.I.A succesul a rămas doar o amintire frumoasă. Deși nu s-au mai văzut de multă vreme, fostele componente ale trupei nu sunt însă străine una de alta, a povestit Anca Neacșu, în cadrul unei emisiuni TV.

În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu: "Eram ca niște roboți"În ce relații au rămas fetele de la A.S.I.A, după 15 ani de la destrămarea trupei. Anca Neacșu: "Eram ca niște roboți"

Fetele de la A.S.I.A. țin și acum legătura

Deși s-au despărțit acum 15 ani și unele dintre fostele componente – cum ar fi Sylvia, de exemplu – s-au reprofilat, renunțând la muzică – fetele de la A.S.I.A nu au rupt complet legătura… Cel puțin patru dintre ele, după cum a mărturisit Anca Neacșu, recent, la emisiunea Star Matinal. Artista a povestit că ea, Irina Nicolae, Sorana Darclee Mohamad și Anemona Niculescu au continuat să țină legătura și că au chiar un grup de WhatsApp unde vorbesc frecvent.

Mai mult, artista a povestit că, în urmă cu ceva timp, a vorbit și cu alexandra Potora, cea care a fost înlocuită de Alina Crișan. Dacă vă amintiți, în 2002 emisiunea Alege A.S.I.A, în urma căreia alina Crișan a înlocuit-o pe Alexandra, a fost un adevărat fenomen.

„Eu am fost în Turcia, Irina este în Ungaria. Avem un grup toate patru pe WhatsApp unde ne trimitem glume, bancuri, ce mai faci, nu știu ce. Am vorbit recent cu Alexandra, de după plecarea ei se face alege A.S.I.A. A zis că s-ar putea să vină în România. Mi-a scris pe Instagram și am vorbit. Nu mai cântă acum. M-am văzut cu Irina acum un an. Eu cu fetele ne vedem din când în când. Cu Irina vorbesc des. Cu toate vorbesc des”, a mărturisit Anca Neacșu la Antena Stars.

Citește și: Sylvia, de la A.S.I.A., s-a reprofilat! Fosta cântăreață face masaj tailandez…

Citește și: Au fost de nedespărțit, dar acum abia se mai văd. Ce s-a întâmplat cu fetele de la A.S.I.A.

Citește și: Anca Neacșu din trupa A.S.I.A, prima apariție după un an. Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu. Cine este Yasmine

Citește și: Ilinca Vandici a ajuns de urgență la spital! Cum se simte acum: „Am o criză de…”

Anca Neacșu: „O dată la un an și jumătate, doi ani, mă ia nostalgia

La 15 ani după ce trupa s-a destrămat, iar solistele hiturilor anilor 2000 au pornit pe drumuri separate, viața Ancăi Neacșu s-a schimbat total. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, este căsătorită cu un cetățean turc și a locuit vreme de 6 ani peste hotare. Deși este o femeie fericită și împlinită artista nu ezită să spună că, din când în când, se lasă pradă nostalgiei, rememorând perioada A.S.I.A., când ea și colegele sale erau abia ieșite din adolescență.

„O dată la un an și jumătate, doi ani, mă ia nostalgia și mă uit la toate piesele de pe YouTube. Acum câteva seri, m-a apucat iar nostalgia asta și le-am scris fetelor și le-am zis că: ‘Mai țineți minte când eram în Texas și a nins prima oară după zece ani și alunecam cu bagajale?’. Acum câteva seri, mă uitam pe filmulețe din A.S.I.A. Eram nebunie, eram ca niște roboți. Nu mâncam, nu dormeam. Am stat câteva luni pentru concerte, pentru că trebuia să mai alegem o fată. Nu puteam să rămânem în trei. La concertele mele, eu cânt toate piesele de la A.S.I.A. și lumea îmi cântă vers cu vers”, a mai povestit Anca Nicolae pentru sursa citată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter