A fost sex-simbolul anilor ’80, dar e de nerecunoscut! Cum arată Nick Nolte la 80 de ani: a fost fotografiat pe stradă cu părul vâlvoi și cămașa murdară

Publicat pe

Nick Nolte a fost unul dintre cei mai cunoscuți și cei mai iubiți actori americani, dar și un fotomodel de succes. A fost sex-simbolul anilor 80, dar acum actorul este de nerecunoscut și a rămas doar o umbră a celebrității sale. Cum arată la 80 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nick Nolte a fost un actor de succes în anii ’70-’80, dar și un bărbat foarte dorit. Acum, la 80 de ani împliniți în februarie, bărbatul, răpus de boală, s-a schimbat extrem de mult și este de nerecunoscut.

A fost sex-simbolul anilor 80, dar e de nerecunoscut! Cum arată Nick Nolte la 80 de ani: a fost fotografiat pe stradă cu părul vâlvoi și cămașa murdarăA fost sex-simbolul anilor 80, dar e de nerecunoscut! Cum arată Nick Nolte la 80 de ani: a fost fotografiat pe stradă cu părul vâlvoi și cămașa murdară

Nick Nolte trăiește o adevărată dramă în prezent. Actorul este de nerecunoscut și nu mai seamănă deloc cu ce era înainte să fie răpus de boală, dar și de singurătate. Nick Nolte a fost surprins cu părul răvășit și un aspect total neîngrijit.

Nick Nolte, de nerecunoscut la 80 de ani

Boala și singurătatea se pot citi, din păcate, pe chipul fostului mare actor Nick Nolte. Aspectul său nu mai amintește de un fost star de la Hollywood: a fost fotografiat pe stradă cu părul vâlvoi și cămașa murdară.

Citește și: Robert De Niro a ajuns de nerecunoscut.

Citește și: Raluca Pascu, prima reacție după ce Pepe s-a afișat cu noua iubită:

Citește și: De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Citește și: Elena Marin și Raluca Dumitru s-au certat din nou, la Survivor:

Acesta a fost surprins alături de fiica sa, Sophie, la cumpărături, dar apariția sa a fost una șocantă. Singurătatea și bătrânețea se citesc pe fața actorului despre care, la un moment dat, se spunea că ar sta la un azil de bătrâni.

Nick Nolte a fost căsătorit de trei ori

Nick Nolte a avut o viață zbuciumată și a fost o vedetă controversată la Hollywood, potrivit libertateapentrufemei.ro. Actorul a reușit să obțină numeroase premii și nominalizări în cariera sa, dar în viața personală lucrurile nu au fost tocmai roz.

Nick Nolte a fost căsătorit de trei ori și tot de atâtea ori a și divorțat, dar a avut și numeroase relații cu actrițe cunoscute precum Debra Winger, Vicki Lewis, Sheila Page,  Clytie Lane sau Rebecca Linger, cele două din urmă dăruindu-i și câte un copil.

Nick Nolte, condamnat la 45 de ani de închisoare

În tinerețe, Nick Nolte a fost condamnat la 45 de ani de închisoare și i s-a pus o cauțiune de 75.000 de dolari, după ce a fost acuzat că vindea acte false. Actorul a reușit să scape după ce a reușit să obțină o pedeapsă cu suspendare.

Nick Nolte a încercat să țină secret acest episod din viața lui, dar a fost la un pas de a-i distruge cariera, după cum chiar el a mărturisit într-un interviu: Pe vremea când jucam în Rich Man, Poor Man (Om bogat, om sărac), agentul meu a primit un telefon din partea publicației „National Enquier', în care i s-a spus că vor dezvălui că am fost un infractor și că îmi  vor ruina cariera'.

Agentul meu m-a avertizat că asta mă va distruge, dar m-am gandit să apar într-o emisiune și să dezvălui eu tot. Da, în tinerețe am vândut documente false și am fost prins. Am primit inițial o pedeapsă de 45 de ani închisoare, însă am reușit să scap cu suspendare și am plătit doar o cauțiune de 75.000 de dolari', a povestit actorul.  

Sursa foto: Profimedia

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter