Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împlinit 10 ani de căsnicie. Ce declarație de dragoste i-a făcut prezentatorul soției

Publicat pe

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri de celebrități, au împlinit zece ani de căsnicie. Prezentatorul TV și-a surprins soția cu o postare pe o rețea socială și cu un mesaj emoționant.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Prilej de sărbătoare pentru Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu! Cei doi au împlinit zece ani de căsnicie, iar prezentatorul TV a ales să-și surprindă soția cu o postare emoționantă pe Instagram. Mesajul a fost alăturat unei fotografii din ziua nunții, când Cristina a arătat ca o prințesă.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împlinit 10 ani de căsnicie. Ce declarație de dragoste i-a făcut prezentatorul soțieiMădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împlinit 10 ani de căsnicie. Ce declarație de dragoste i-a făcut prezentatorul soției

În anul 2018, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele de nuntă în fața familiei și a apropiaților. Cei doi pare că au descoperit care este secretul unei căsnicii fericite și de lungă durată.

Mădălin Ionescu, mesaj emoționant pentru Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă Cristinei Șișcanu, în ziua în care au împlinit zece ani de la cununia religioasă, pe Instagram. Prezentatorul TV a postat și o fotografie de la nuntă, când Cristina a ales să poarte o rochie de mireasă tip prințesă, iar Mădălin un costum negru elegant și o cămașă albă.

Citește și: Cristina Șișcanu a povestit cum a cerut-o Mădălin Ionescu în căsătorie:

Citește și: Ce relație are Cristina Șișcanu cu prima soție a lui Mădălin Ionescu:

Citește și: Viviana Sposub revine la Vorbește Lumea!

Citește și: Mara Bănică s-a cununat religios.

Acum zece ani… Nu-ți voi face o declarație lungă de dragoste… în public. Te iubesc și te voi iubi mereu! Să ne fie bine și să ne iubim la fel de intens! Mulțumesc pentru tot!', a scris Mădălin Ionescu.

Cei doi pare că se înțeleg de minune și formează o familie perfectă. Mai mult, în anul 2018 și-au reînnoit jurămintele în fața celor dragi. Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au împreună o fetiță pe nume Petra.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 12 ani, pe când el prezenta „Acces direct' la Antena 1, iar ea era reporter.

Mădălin Ionescu era căsătorit pe atunci, iar Cristina Șișcanu era implicată într-o altă relație, cu afaceristul George Papari, însă în cele din urmă s-au lăsat pradă sentimentelor pe care le nutreau unul față de celălalt. Susțin că sunt suflete-pereche și își „condimentează' în fiecare zi relația.

În 2010 el a divorțat, iar un an mai târziu a dus-o pe Cristina la altar. Aceasta a dezvăluit modul în care a fost cerută în căsătorie: „Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ‘da’, după care a urmat o noapte de amor’.

De-a lungul timpul, îndrăgostiții nu s-au ferit nici să le împărtășească tuturor secretul relației lor, și anume: să facă sex foarte des.

„Atunci când am început relația cu tine eram virgin. Tu m-ai învățat foarte multe lucruri’, a precizat Mădălin Ionescu la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter